Çankırı'daki kazada yaralan polis memuru Ankara'ya sevk edildi

Kazada yaralanan polis memuru Yıldırım, helikopter ambulansla Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

  • 884
Çankırı'daki kazada yaralan polis memuru Ankara'ya sevk edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çankırı'da, hafif ticari aracın çarptığı iki polis memurundan biri şehit oldu, diğeri yaralandı.  

Kenti ziyaret edecek olan TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın kullanacağı güzergahta yol güvenliği için görevlendirilen ve Çankırı-Kastamonu karayolu Kenbağ mevkisinde bekleyen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü polislerinden Harun Şahin (20) ile Mehmet Akif Yıldırım'a (27), Satılmış A. (53) idaresindeki 18 KZ 841 plakalı hafif ticari araç çarptı.

Polis memurlarından Şahin kaza yerinde şehit oldu, yaralanan Yıldırım Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araç sürücüsü Satılmış A. gözaltına alındı. 

Sürücünün, Kurşunlu ilçesinden Çankırı Devlet Hastanesine gitmek için yola çıktığı ve ehliyetinin olmadığı öğrenildi.

Şehit polis memurunun cenazesi savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Çankırı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hastaneye gelen çok sayıda polis memuru şehit olan arkadaşları için gözyaşı döktü, yaralı arkadaşlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaralı polis memuru Yıldırım, hastanedeki müdahalenin ardından şehir stadına inen helikopter ambulansla Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yaralı polis memurunu, şehir stadına götürüldüğü sırada ambulansta ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yaralının bilincinin açık olduğu, vücudunun çeşitli bölgelerinde ve bacaklarında kırıklar bulunduğu belirtildi.