Bu belirtiye dikkat! Uykuda kalp krizi

Uykuda kalp krizi geçiriyor olabilirsiniz! Bu belirtilere dikkat!

  • 7045
Bu belirtiye dikkat! Uykuda kalp krizi

1-NEFES DARLIĞI

Uykuda nefes darlığı, kalp krizi geçirme belirtilerinden biridir. Eğer uykuda nefes darlığı çekiyorsanız ve solunumunuzda güçlük çekiyorsanız, kalp krizi geçirmiş olabilirsiniz.

2-TERLEME

Uykuda aşırı terleme, kalp krizi geçirme belirtilerinden bir diğeridir. Eğer uykuda aşırı terliyorsanız ve terleme nedeni açıklanamıyorsa, kalp krizi geçirmiş olabilirsiniz.

3-GÖĞÜS AĞRISI

Uykuda göğüs ağrısı hissi de kalp krizi geçirme belirtilerinden biridir. Eğer uykuda göğüs ağrısı hissediyorsanız, hemen doktorunuza başvurmanız gerekir.

4-MİDE BULANTISI

Uykuda mide bulantısı, kalp krizi geçirme belirtilerinden biridir. Eğer uykuda mide bulantısı yaşıyorsanız, kalp krizi geçiriyor olabilirsiniz.

5-KAFA KARIŞIKLIĞI

Uykuda kafa karışıklığı hissi, kalp krizi geçirme belirtilerinden bir diğeridir. Eğer uykuda kafa karışıklığı yaşıyorsanız, hemen doktorunuza başvurmanız önerilir.

Uykuda kalp krizi geçirme belirtileri, farklı kişilerde farklı şekillerde ortaya çıkabilir. Ancak, yukarıdaki belirtilerden herhangi birini yaşadığınızda, hemen bir doktora başvurmanız gerekir. Kalp krizi geçirme riski yüksek olan kişiler, düzenli olarak doktor kontrolleri yapmalı ve kalp krizi belirtilerini bilmelidir.

Haberin Başına Dön
1
2