Bu Şartlarda Kazanmak Önemli

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman 2-0 kazanılan Körfez İskenderun maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

  • 447
Bu Şartlarda Kazanmak Önemli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman 2-0 kazanılan Körfez İskenderun maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Hafta içindeki kupa yorgunluğundan sonra Körfez İskenderun maçının çok zor bir maç olacağını bildiklerini belirten Teknik Direktör Ahmet Duman "Eksiklerimiz vardı. Ağır saha şartlarında oyuncularımız bu yorgunluğun üzerine çok iyi mücücadele etti. Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımızı da kutluyorum bugün desteklerinden dolayı. Zor bir maçtı iki devrede de attığımız goller ile kazandık. Oyun zaman zaman istediğimiz gibi olmadı ama bu şartlarda kazanmak önemliydi. Kazandık ve liderliğimizi devam ettiriyoruz. Keyfimiz gayet iyi. İnşallah önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Dersimspor maçını da kazanarak devreyi lider bitirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Takımdaki sakat futbolcuların durumu hakkında bilgi veren Teknik Direktör Ahmet Duman "Haşim Çoban ve Batuhan Er ciddi sakatlıklar geçirdi. İkisinin de Dersimspor maçında oynayıp oynayamacakları süpheli." dedi.


Ziraat Türkiye Kupası hakkında da açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ahmet Duman "3 büyüklerden birini Kastamonu'da misafir etmek istiyoruz. Kuradan gelebilecek her takımın gücü belli, bütün takımlar güçlü. Biz öncelikle Türkiye'de Kastamonuspor 1966'nın ismini duyurduk. Geçen sene BAL'dan geldik. Şimdi gruplara kaldık. Kastamonu'da bir marka değeri oluşturuluyor. Kupada hangi rakiplerin çıkacağı önemli değil. Gönlümüzde 3 büyükler var. Onları Kastamonu'da görmek ve misafir etmek isteriz." diyerek sözlerini tamamladı.