Budamış'ta alt yapı harekatı başlıyor

10 Milyon TL'lik alt yapı projesi onaya sunuldu.

  • 1174
Budamış'ta alt yapı harekatı başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart seçimleriyle birlikte mahalle kimliğini tam anlamıyla elde eden Budamış için Kastamonu Belediyesi içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon projelerini hazırladı.

Belediye yeni mahallesi Budamış’a toplam 10 milyon TL’lik altyapı yatırımı için kolları sıvadı. Hazırlanan projeler kredi onayı için İller Bankası’na sunuldu.

“Çalışmalara hızla başlayacağız”

2020 yılı yazından itibariyle Budamış mahallesinde alt yapı çalışmalarının hızla başlamasını planladıklarını ifade eden Kastamonu Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Yeni mahallemiz olan Budamış’da yapılaşmalar başlamadan gerekli alt yapı çalışmalarını hızla tamamlamak istiyoruz. Burada içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon sıkıntısı yaşanmaması için ekiplerimiz tarafından projeler en iyi şekilde hazırlandı. İller Bankası’na kredi onayı için projelerimizi sunduk. 2020 itibariyle çalışmalar başlayacak. Burada yaklaşık 10 milyon TL’lik bir alt yapı yatırımı gerçekleştireceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa mahallelerimizdeki eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte tespitlerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza hız vereceğiz, eksiklikleri gidereceğiz” dedi.