Burhaniye'den 8 Kocaeli Bileti

Balıkesir Okullararası Taekwondo il seçmesi yapıldı.

  • 833
Burhaniye'den 8 Kocaeli Bileti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Burhaniyeli Taekwondocular, Balıkesir’de yapılan Yıldızlar(orta okul) Okullararası Taekwondo il seçmesine katıldı ve 8 yıldız sporcu seçmeyi kazanarak Kocaeli’nde yapılacak olan grup elemelerine gitmeye hak kazandı.

8 Burhaniyeli Taekwondocu 11-14 Mart 2016 tarihleri arasında Kocaeli’nde hem Balıkesir Burhaniye'yi temsil edecek, hemde Türkiye şampiyonasına katılabilme mücadelesi verecekler.

Seçmeyi kazanan taekwondocular; Zeynep Dilara Deniz, Zeynep Şevval Güçlü, Neslihan Yüce, Emre Ismık, Muhammed Tunahan Güven, Kadir Toprak, Oğuz Yiğit Ünal ve Duygu Üstün'dür.

Antrenör Rıza Güven; “ilçemiz ortaokullarından; İmam-Hatip O.O., Hürriyet O.O., Bahçelievler O.O., Şarköy O.O.,Nadir Tolun O.O.,Cumhuriyet O.Okullarından sporcularımızla katıldığımız müsabakalarda sporcular okullarını başarıyla temsil etti. Sekiz sporcumuzda seçmeyi kazandı ve okullarını, ilçemizi, ilimizi Kocaeli’nde temsil edecekler. İnşallah orada da başarılı olur ve Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanırlar. Okul müdürlerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize, velilerimize, sporcularımıza ve emeği ,katkısı olan herkese teşekkür ederim. Önümüzde yine şampiyonalar var ve biz çalışmalara hiç ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizi ve ilimizi başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.