Büro Memur Sen'den kınama!

Büro Memur Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Ruhi Temür, İstanbul'da gerçekleştirilen 39 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden olan terör saldırısına karşı kınama mesajı yayımladı.

  • 1795
Büro Memur Sen'den kınama!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temür; "Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan İstanbul’daki hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

İstanbul Ortoköy’de düzenlenen terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybetti, 69 kişi yaralandı.

Hain terör örgütleri, işbirlikçileri ve destekçileri düzenledikleri hain saldırılarla ülkemizi istikrarsızlaştırmaya, halkımızın moralini bozarak kaos oluşturmaya, millet olarak birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışmaktadır. İstanbul’daki hain saldırıyla da toplumumuzda fitne oluşturarak yaşam biçimlerine göre toplumu bölmek ve karşı karşıya getirilmek istenmektedir.

Terör nerden, kimden ve kime gelirse gelsin asla kabul edilemez. Savunmasız insanlara saldırmak cinayettir, katliamdır.

Milletimiz ferasetiyle her türlü alçak girişimi savuşturacaktır. Hain terör saldırılarına karşı millet olarak birbirimize daha da kenetlenmeliyiz. Birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselime dayalı olarak, teröre ve terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olduğumuzu göstermeliyiz. Ülkemizi diz çöktürmeye çalışan hainlere, terör örgütlerine, destekçilerine ve işbirlikçilerine, birlik ve beraberliğimizi daha kuvvetlendirerek en güzel cevabı vermeliyiz.

Büro Memur-Sen olarak bu duygu ve düşüncelerle İstanbul’daki hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."