Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu Kastamonu'da

Genel Başkan İsmail Tiftik, 4-8 Haziran tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek Ə. Bursa Kastamonu Günleri' için Kastamonu'da protokol ziyaretinde bulundu.

  • 896
Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu Kastamonu'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı İsmail Tiftik beraberindeki heyet ile birlikte, 4-8 Haziran tarihleri arasında Çarşamba Pazar Park Osmangazi Bursa adresinde düzenlenecek ‘9. Bursa Kastamonu Günleri’ için Kastamonu Kent Protokolü ve kentin dinamiklerine ziyarette bulundu.

Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı İsmail Tiftik beraberindeki heyet, geçtiğimiz hafta içinde; Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıklıoğlu, Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Dursun Ergin, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı, Kastamonu Vakfı Müdiresi ve Mimar Vedat Tek Kültür Merkezi Müdiresi İlknur Aynan, Kurşunluhan Genel Müdürü Cem Dilimel, Kastamonu İl Kültür Turizm Müdür V. Fahrettin Şenoğlu, Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık'ı ziyaret etti.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde küçük bir ameliyat geçiren Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün’e de geçmiş olsun ziyaretinde bulunan heyet, bu hafta içinde de ilçe belediyeleri ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yanısıra Kastamonu esnafı ile de görüşmeler yapacak.