ÇADER'den Piknik Şölenine Davet

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, Çataloluk Köyü Derneği (ÇADER) üyeleri piknik şöleniyle buluşacak.

  • 793
ÇADER'den Piknik Şölenine Davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÇADER tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 13.'sü yapılacak olan piknik etkinliği 29 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Kemerburgaz’da bulunan Güngören Belediyesi Aziz Paşa Mesire Alanında düzenlenecek olan pikniğe, ÇADER üyelerinin yanı sıra İstanbul’da yaşayan birçok Cide’linin de katılması bekleniyor.

Düzenleyecekleri 13. piknik şölenine davet çağrısında bulunan ÇADER Başkanı İbrahim Sargın yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz keşkekli piknik şölenimizde öncelikli amacımız, genel profili İstanbul’da yaşayan köylülerimizi ve çevre köylerimizde ki hemşehrilerimizi biraz olsun büyük şehrin stresli atmosferinden uzaklaştırıp bir birleriyle kaynaşmasını, dertleşmesini, bir araya gelip hasret gidermesini hedefliyoruz. Şimdiye kadar başarılı bir şekilde düzenlediğimiz etkinliklerimizde büyüklerimizin güzel sözleri ve teşekkür ifadelerini duymak bizleri mutlu etmektedir. Bundan dolayı 1992’den bu yana derneğimizin kalkınması için emek vermiş olan yönetimlerine ve tüm üyelerimize katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ederim. Çataloluk derneği, piknik ve diğer etkinliklerinde her zaman dernekler arasında en iyisini yapmaya gayret göstermiş ve bunu da şimdiye kadar başarmıştır. Piknik şölenimizde bir çok etkinliğimiz yer alacak. Meşhur etli keşkeğimizin yanı sıra, davul zurna ekibimiz, çocuklarımıza yönelik yarışmalar, ulusal ve yöresel sanatçılarımızın konserleri, piknik ağası seçimi ve numaralı kalem dağıtımıyla katılımcılarımıza bol bol hediyelerimiz olacak. Ayrıca, sizlerin aracılığıyla bu etkinlikleri yapmamıza katkı sunan sponsorlarımıza teşekkür ediyor, 29 Mayısta ki pikniğimize herkesi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.