Çatal'dan Bakan mesaisi

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İstanbul ziyaretleri kapsamında Bakanlarla bir araya geldi.

  • 826
Çatal'dan Bakan mesaisi

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İstanbul ziyaretleri kapsamında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve İstanbul MHP Milletvekili adayı Arzu Erdem ile bir araya geldi.

İlk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen programa katılan Başkan Çatal, burada Bakan Kurum ile görüşerek, ilçedeki çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

İstanbul KAS-KON'da düzenlenen programa katılan Çatal, burada da Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver ve federasyon üyeleri ile bir araya geldi.

İstanbul ziyaretlerini yoğun bir şekilde gerçekleştiren Çatal, KAS-DER Bahçelievler Şubesi ve Taşköprü Çevre Köyleri Derneği tarafından düzenlenen programda İstanbul MHP Milletvekili adayı Arzu Erdem, KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, Dernek Başkanı Osman Erkek, KAS-DER Bahçelievler Şube Başkanı Cem Ulaşan, KAS- DER Şube Başkanları ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de İstanbul Sultangazi’de faaliyet gösteren Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinde bir araya gelen Çatal, ilçede yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Hamza Sefa Yılmaz

Çatal'dan Bakan mesaisi
Çatal'dan Bakan mesaisi
Çatal'dan Bakan mesaisi