Çatalzeytin'de kazanan dostluk oldu!

Kastamonu 1. Amatör Lig karşılaşmasında Çatalzeytinspor ile Cide Belediyespor karşılaştı. Mücadeleyi Cide Belediyespor farklı kazanmasına rağmen, maça damgayı gösterilen centilmenlik vurdu.

  • 819
Çatalzeytin'de kazanan dostluk oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu 1. Amatör Liginin iddialı takımlarından Cide Belediyespor, deplasmanda Çatalzeytinspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk devresinde Cide Belediyespor Ziya ve Berat'ın peş peşe gelen golleri ile 2 farklı üstünlüğü yakaladı. Devrenin bitimine yakın ev sahibi ekipten Yiğit bu kez ağları sarstı ve devre Cide Belediyespor'un 2-1  galibiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresine maçı çevirmek için hızlı ve atak başlayan Çatalzeytinspor bir çok pozisyonu gole çeviremedi. Risk almaya devem eden ev sahibi takımın yaptığı hataları affetmeyen Cide Belediyespor'lu  Ramazan ve Bahadır, skoru 4-1'e taşıdı  maçta bu şekilde sonuçlandı.

Maça ise damgayı skor ve oyundan daha çok, saha içi ve dışında yaşanan centilmence hareketler vurdu. Saha içinde futbolcuların birbirine saygılı tavrının yanı sıra, Çatalzeytinli taraftar ve yöneticilerin Cideli futbolcuları alkışlamaları, spor sahalarından görmek istenen görüntülere sahne oldu.

Maç sonu mağlup olmalarına rağmen Cideli futbolcu ve yöneticileri bırakmayan Çatalzeytinspor yönetimi, her iki takımla birlikte karma olarak Öğretmen Evinde yemek ikramı verdi.

Yemek sonrası konuşma yapan Cide Belediyespor Başkanı Erol Çelebi, Çatalzeytinspor ile Cide Belediyespor'un saha ve saha dışında görmek istenen görüntülere imza attığı için, Çatalzeytinspor kulübünün yönetici, sporcu ve taraftarına teşekkür etti.

Cide ile Çatalzeytin arasında bir spor müsabakasında olması gerektiği gibi bir kardeşliğin oluştuğunu ifade eden Çelebi: "Öncelikle herkesin özlem duyduğu durumu bizim yaşadığımızı ifade etmek istiyorum. Çatalzeytinspor ile hazırlık maçıyla beraber bu ikinci maçımız, her iki maçtan sonra bize gösterdiğiniz konukseverlik için başta başkanınız ve yöneticilerinize, siz futbolculara teşekkür ederiz. Bu birlikteliğimiz yaşantınızda devam ettirmenizi arzu ederim. Aynı okulda okuyanların aynı şehirde yaşayanların birbirleriyle arkadaşlık bağlarını daha güçlü hale getirmesini arzu ederim. Bu günkü maç için iki takımımızı da tebrik ederim. Allah'a şükür her hangi bir sakatlık durumu olmadan maçı tamamladık. Dostluk içerisinde yemeğimizi yedik. Ben Çatalzeytinspor başkanına, yönetimine, futbolcularına ve taraftarına teşekkür ediyorum. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın, kardeşliğimiz daim olsun bundan sonraki haftalarda her iki takıma başarılar dilerim. Tüm karşılaşmalarda skordan böyle güzel dostluklar yaşanmasını temenni ediyorum" dedi.

Cide Belediyespor haftaya kendi sahasında bu yıl güçlü bir kadro kuran ve şuan ligin lideri olan Taşköprüspor'u konuk edecek.

Mehmet SALMAN