Çelebioğlu Seçim Startını Doğum Gününde Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu 1'nci sıra Milletvekili adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu 48'nci yaş gününde seçim startını vererek en anlamlı doğum günü hediyesini 1 Kasım akşamı alacağını kaydetti.

  • 363
Çelebioğlu Seçim Startını Doğum Gününde Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından çalışmalarına daha fazla yoğunluk veren CHP Kastamonu 1’nci sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu İstanbul’da Kastamonu dernekleri ile bir araya gelerek taleplerini, sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini sundu ve 1 Kasım Erken Genel Seçimleri’nde destek istedi. İstanbul’da yaşayan Kastamonuluların bir arada olması için çalışma arkadaşları ile beraber büyük gayret gösterdiklerini kaydeden Hüseyin Selami Çelebioğlu, İstanbul’da Sivas’tan sonra nüfus yoğunluğu bakımından Kastamonu’nun sesinin daha gür çıkması için daha güçlü olunması gerektiğine işaret etti.

Kastamonu dernekleri olarak kolektif çalışmanın gerekliliğine dikkat çeken CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, “İstanbul’daki Kastamonu dernekleri ile bir araya gelerek ortak çalışma kültürü oluşturmamız gerekiyor. Yıllardır İstanbul ile Kastamonu arasında yaşanan iletişim kopukluğunu gidermemiz gerekiyor. Bu iletişim sorununu çözdüğümüz zaman daha kalıcı çalışmalar ortaya koyabiliriz. Eğer ortak çalışma kültürünü iletişim eksikliği nedeniyle oluşturamazsak Kastamonu’nun sorunlarını çözmeden yine geç kalmış oluruz” dedi.

Yoğun seçim çalışmaları nedeniyle doğum gününü unutan Hüseyin Selami Çelebioğlu’na İstanbul’da sürpriz doğum günü pastası kesildi. Doğum günü pastasını görünce çok duygulanan Çelebioğlu mumları başarı dilekleri ile üfledi. Yeni yaş gününün sağlık, başarı ve mutluluk içerisinde olması temennisinde bulunan Çelebioğlu: “Seçim sürecinin başladığı gün benim de doğum günüm oldu. Bu durum ben de ayrı heyecan uyandırdı. Kastamonu’nun en güzel doğum günü hediyesi 1 Kasım’da bizi meclise göndermekle olacak. Kastamonu’muzun hayırlı bir netice alabilmesi için hem Kastamonu il genelinde hem de diğer şehirlerimizde diğer 2 milletvekili adayı arkadaşımla beraber vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Herkese ulaşarak herkesin desteğini isteyeceğiz. Çünkü biz bu Kastamonu’da herkesin vekâletine talibiz” diye konuştu.

4 Ekim 1967 tarihinde dünyaya gelen Hüseyin Selami Çelebioğlu 48 yaşına girdi.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)