Çelebioğlu'na İstanbul'da Önemli Görev

CHP 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın danışmanı oldu.

  • 668
Çelebioğlu'na İstanbul'da Önemli Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Genel Başkanlığı görevini yürüten, aynı zamanda 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Adayı olan Hüseyin Selami Çelebioğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın danışmanı oldu. Hüseyin Selami Çelebioğlu, hem İl Başkanı Danışmanı hem de Anadolu Hemşehri Örgütlenmeleri Komisyonu Başkanı olarak görevlendirildi. Sivas’tan sonra en çok Kastamonulunun yaşadığı İstanbul’da Anadolu Hemşehri Örgütlenmeleri Komisyonu Başkanlığı görevine getirilen Hüseyin Selami Çelebioğlu, çalışmalarına ara vermeden başladı.

İstanbul’daki hemşehri dernekleri yakın ilişkiler içerisinde olduğunu söyleyen Çelebioğlu, “CHP İl Başkanlığı tarafından verilen görev doğrultusunda hemşehri örgütlenmeleri ile daha yakın ilişkiler kuracağız. Önümüzdeki süreçte hemşehri örgütleri ile ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Amacımız hemşehri örgütlenmeleri içerisinde işbirliği duygusunu oluşturarak tüm grupların kendini rahatça ifade edebilecekleri bir ortam hazırlamaktır. Bu kapsamda ön çalışmaları hazırlayacağız. İstanbul’da Kastamonuluların daha aktif rol almaları için gayret sarf edeceğiz. Ancak Kastamonuluları öne çıkarırken de diğer hemşehri derneklerini arka plana atmayacağız. Her derneğe eşit mesafede durarak ortaya homojen bir yapı çıkaracağız ve bu homojen yapıda herkes düşüncesini özgür iradesi ile ortaya koyacak. Bizim amacımız kimseyi ötekileştirmek değil. İstanbul’da hemşehri duygusunu pekiştirmek ve ortaya güzel çalışmalar çıkarmaktır” dedi.

(İHA)