Çelebioğlu'ndan, Hakkındaki Haberle İlgili Açıklama

Çelebioğlu, 1 Kasım seçimlerinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

  • 405
Çelebioğlu'ndan, Hakkındaki Haberle İlgili Açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÇELEBİOĞLU: "ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK"

1 Kasım genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu 1. sıra milletvekili adayı olan Hüseyin Selami Çelebioğlu İnebolu’da yayınlanan yerel bir gazetede çıkan ‘Çelebioğlu umduğunu bulamadı’ şeklindeki haber hakkında açıklamalarda bulundu.

Çelebioğlu, 1 Kasım seçimlerinde hüsrana uğramadığını ifade ederek olağanüstü kısa olan seçim döneminde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

1 Kasım seçimleri sonrasında Türk Milleti’nin ortaya bir irade koyduğunu ve Türk Milleti’nin ortaya koyduğu iradeyi ise hiç kimsenin değiştirmeye gücü yetmeyeceğini vurgulayan Hüseyin Selami Çelebioğlu, milletin verdiği karar karşısında boyunlarının kıldan ince olduğunu dile getirdi.

Seçim sonuçlarının muhasebesinin elbette yapılacağını ifade eden Selami Çelebioğlu, “Seçim sonuçları üzerinden polemik oluşturmak istemiyorum ancak hakkımda maksadını aşan haberlerin yayınladığını görüyorum. Siyaset biz hizmet yarışıdır. Kazanırsınız ya da kaybedersiniz. Halk ortaya bir irade koyar ve siyasiler de o iradeye saygı gösterir. Ancak seçim sonuçları sonrasında direk ismim üzerinden bir tablo ortaya konulmak isteniyor ve bu ortaya konan tablodan farklı çıkarımlar sağlanmak isteniyorsa açıkça söylemek istiyorum ki o zaman burada bir art niyet vardır. Eleştiriye açığım. Yanlış ve eksik yaptığım çalışmalarda eleştirilmekten çekinmem. Hatam varsa kabul ederim. Benim yaptığım bir hatayı söyleyene de teşekkür ederim. Ancak yazılı ve görsel medya üzerinden bir itibarsızlaştırma, karalama veya farlı türden bir çıkarım oluşturma düşüncesiyle bir eleştiri yapılıyorsa o eleştiriyi de asla kabul etmem. 1 Kasım seçimlerinde hüsrana uğradığımız ifade ediliyor. Umduğumuzu bulamadığımız belki doğru olabilir. Çünkü biz en az 1 milletvekilliğini kazanmak istiyorduk. Ama nasip değilmiş, olmadı. Fakat 1 Kasım seçimlerinde hüsrana uğramadık. Bana destek versin ya da vermesin ben her zaman İnebolu'lu olmaktan gurur duydum ve duymaya devam edeceğim. Bana destek vermediler diye İnebolulu hemşerilerime tavır takınacak değilim. İnebolu benim memleketim. Destek verilsin ya da verilmesin İnebolu’ya olan sevgimiz ve mümkün olan her türlü desteğimiz sürecek. Bir İnebolulu olarak ve bir Kızılkaralı olarak her daim orada oturabileceğim evim barkım var, ailem, akrabalarım ve dostlarım var. Siyasi kimliğimiz olmasa da iş adamı kimliğim ve dernekçi kimliğim ile İnebolu için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya ve ileriye dönük projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu projelerimizi de siyasetin dışında tutmaya dikkat edeceğiz. Çünkü biz çalışmalarımızı siyaseten değil sosyal sorumluluk bilinci ile ve bir İnebolulu olarak yapacağız" diye konuştu.


MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)