Çelebioğlu'ndan KESK'e Taziye Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, beraberinde partililerle birlikte Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenler için Kamu Emekçileri Sendikası Kastamonu Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

  • 280
Çelebioğlu'ndan KESK'e Taziye Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara’da yaşanan patlama sonrası 97 kişinin hayatını kaybettiği ve 246 kişinin de yaralandığı terör saldırısı sonrasında CHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, KESK Kastamonu Şube Başkanı Fikret Tufan Yazıcı ile yönetim kurulu üyelerine taziye ziyaretinde bulundular. Terör olaylarının Türkiye’nin birliğine ve beraberliğine yapılmış en büyük kötülük olduğuna dikkat çeken Çelebioğlu, olayı gerçekleştiren fail ya da faillerin en kısa sürede yakalanarak Türk Adaleti önünde hesap vereceğini belirterek, “Ankara Garı önündeki hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah(CC)’dan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Tüm Halkımızın başı sağ olsun” dedi.
KESK Kastamonu Şube Başkanı Fikret Tufan Yazıcı ise, barış mitinginde yaşanan hain saldırının Türkiye’yi derinden üzdüğünü ifade ederek, “Tek vücut halinde hepimizin terörü lanetlemesi gerekiyor. Türkiye'ye böyle bir tabloyu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Nice gençler hayatının baharında toprağa verildi. Üzgünüm, üzüntülüyüm” diye konuştu.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)