Cengiz ve Ayten Berber Çifti Toprağa Verildi

Kastamonu'dan Ankara'ya bir yakının sözü için giden SGK İl Müdürlüğü personelleri Cengiz Berber ve eşi Ayten Berber, son yolculuğuna uğurlandı.

  • 1923
Cengiz ve Ayten Berber Çifti Toprağa Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’dan Ankara’ya bir yakının sözü için giden Cengiz Berber, Ankara Hacettepe Üniversitesi kampusundan çıkışta geçirdiği trafik kazası sonucu eşi Ayten Berber ile birlikte hayatını kaybetti.

Ankara Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Cengiz Berber ve eşi Ayten Berber’in cenazeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü binası önüne getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından cenazeler, Kuzeykent Ulu Camii de kılınan cenaze namazının ardından memleketi Daday’da aile kabristanlığına defnedildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Kastamonu İl Müdürlüğü’nde Bağkur şefi olarak çalışan Cengiz Berber ile aynı kurumda memur olan Ayten Berber için SGK İl Müdürlüğü önünde düzenlenen törene çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye, kazada yaralanan Cengiz ve Ayten Berber çiftinin kızları Berna ve Berrin de katıldı. Berber’in yakınları, cenazede güçlükle ayakta durabildi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)