CHP Gençlik Kolları'ndan örnek proje

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın düzenlediği 'Akran Eğitimi' kapsamında, Kastamonu İl Gençlik Kolları tarafından geliştirilen 'Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar' projesi hayata geçirildi.

  • 1958
CHP Gençlik Kolları'ndan örnek proje
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çocuklar ile eğlenceli vakit geçiren CHP Gençlik Kolları üyeleri, projelerinin hayata geçirilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’nın 81 ilde eş zamanlı olarak hayata geçirdiği “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” projesi Daday’da hayat buldu. Daday Belediyesi tarafından sağlanan ses sistemi ile birlikte çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyen CHP’li gençler ve çocuklar halaylar çekip, oyunlar oynadılar. Aynı zamanda pamuk şeker kuyruğunda bekleyen çocukların yüzleri Gençlik Kolları üyeleri tarafından boyandı ve yeşeren kalemler, boya kitapları, boya kalemleri gibi küçük hediyeler çocuklara verildi. 

Akşam ise açık hava sineması oluşturularak çocuklara en beğendikleri çizgi sinema filmi izlettirildi. CHP İl Gençlik Kolları üyeleri Perihan Özhim, Ozan Özbilge ve Ilgaz Alemdar tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile çocuklar gönüllerince eğlendiler. Ayrıca çocuklarla yapılan yarışmalarda birinci, ikinci ve üçüncü olan çocuklara sürpriz hediyeler verildi.

Projenin hakkında bilgi veren İl Gençlik Kolları Başkanı Hülya Metinoğlu, proje amacının karne alan çocuklara bir karne hediyesi vermek, tatile girecek çocuklara moral sağlamak ve çocuklarla birebir iletişim sağlamak olduğunu ifade etti.

Projeyi hayata geçiren ekip arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Metinoğlu: “Çocuklarımıza güzel bir gün yaşatan çalışma arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Çocuklarımız, yarın milletvekili, bürokrat, çeşitli kurumlarda yönetici olarak çok değerli görevlere gelecekler. Çocuklarımızın bu günleri anarak akıllarında güzel hatıraların oluşacağına inanıyorum. Projemizin en önemli özelliği çocuklar için yapılıyor olmasıdır. Türkiye’de maalesef çocuk çok ama çocukluk yok. Örgütümüze maddi-manevi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz ve yoldaşlarımızın katkılarıyla birlikte çocuklarımızın her zaman yanlarında olacağız” diye konuştu.

Kazım BOLAT