'CHP iktidarında Kastamonu yerini alacak'

CHP Kastamonu Milletvekili Baltacı, partisinden milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaparak basın açıklamasında bulundu. Baltacı, 'CHP iktidarında Kastamonu yerini alacak' dedi.

  • 2276
'CHP iktidarında Kastamonu yerini alacak'

"Kastamonu'yu temsil etmekten onur ve gurur duyacağım"

Baltacı, "Önümüzde 14 Mayıs'ta bir seçim var. Eğer partimiz uygun görürse, milletimiz de takdir ederse önümüzdeki dönemde bu memleketi parlamentoda temsil etmekten onur duyacağım gurur duyacağım. Önümüzdeki dönemde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında Millet ittifakının iktidarında ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığında Kastamonu'yu temsil etmekten onur ve gurur duyacağım. Biz bugüne kadar ki iktidarlar gibi özellikle son 21 yılda bu ülkeyi yöneten iktidar gibi Kastamonu'yu bir oy deposu olarak görmeyeceğiz. Kastamonu'yu iktidarın bir aparatı bir figüran olarak görmeyeceğiz. Kastamonu bizim iktidarımızda bir özne olacak ve sadece Kastamonu, hakkını alan bir il olmaktan öteye hakkını da elbette ki alacaktır, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunda büyük katkıları olan ve yeni dönemde yönetimin bir parçası olan bir il haline getireceğiz. Sadece hakkını almayacak aynı zamanda bizimle birlikte Kastamonu iktidardaki yerini de alacaktır. diye konuştu.

'CHP iktidarında Kastamonu yerini alacak'

"15 Mayıs'ta yeni bir iktidar kurulacak"

Baltacı şöyle devam etti: "Gün oldu yolundan, tünelinden, limanından, hastanesinden, eğitiminden, sağlığından bahsettik ama dilimiz döndüğünce ve fırsat buldukça her şeyden bahsettik. 21'nci yüzyılda sağlıkta, eğitimde ve özellikle ulaşım gibi alanlarda sorununu çözememiş bir Kastamonu ile karşı karşıyayız. Bu Kastamonu'ya yakışan bir durum değildir. Bir an önce çoktan çözülmesi gereken sorunları Cumhuriyet Halk Partisinde Millet ittifakının iktidarında çözeceğiz ve dünya ile de rekabet eden bir il haline geleceğiz inşallah. Bunu hep birlikte başaracağız. Bunu 15 Mayıs'tan itibaren başarmaya, birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. 15 Mayıs'ta yeni bir yaşam, yeni bir hayat, yeni bir iktidar kurulacak. Kastamonu'da sizler de bu iktidarın tam ortasında tam göbeğinde olacaksınız. Bu düzen Cumhuriyetin 2'nci yüzyılında Cumhuriyetin 1'nci yüzyılındaki bütün hayallerimizi başaracağımız bir düzen olacak. Gece yastığa kafanızı koyduğunuzda gördüğünüz hayal neyse o hayal bizim hayalimizdir. Şuradaki neyse, sizin gönlünüzdeki neyse bizim gönlümüzdekiler burada, aklınızdaki neyse aklımızdaki burada, dilinizdeki neyse dilimizdeki de odur. İyi ki varsınız. Tekrar teşekkür ediyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum bu milletvekilliği hepimizin ortak emeğinin sonucudur. Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Partimiz uygun görürse, milletimiz takdir ederse önümüzdeki dönemde Kastamonu'yu temsil etmekten onur ve gurur duyacağım."

'CHP iktidarında Kastamonu yerini alacak'

Düzenlenen basın toplantısına, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Başkanlığı ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanlığı ve yönetimi, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

'CHP iktidarında Kastamonu yerini alacak'

Haberin Başına Dön
1
2