CHP Kastamonu Kadın Kolları'nda Görev Dağılımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Kadın Kolları İl olağan kongrenin ardından göreve gelen yeni yönetim görev dağılımını yaptı.

  • 760
CHP Kastamonu Kadın Kolları'nda Görev Dağılımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Kastamonu Kadın Kolları, Ülker Duran Yavuzoğlu başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan CHP Kadın Kolları Kastamonu İl Başkanı Ülker Duran Yavuzoğlu “Kongremizin yapılmasının ardından yönetim kurulu arkadaşlarımızın da katılı ile görev dağılımını gerçekleştirdik. Bu çalışmamızın ardından sür'atle ilçe ziyaretlerine başlayacağız. Kadınlarımızı siyasette daha etkin olmaları için daha fazla gayret göstereceğiz. Çalmadık kapı bırakmayıp her sokak ve mahalleye gideceğiz. 2019 seçimlerinin temellerini bugünden atacağız” dedi.

Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve milletin huzur ve refahı için hiç kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde mücadeleyi sürdürme kararlığı içinde olduklarını belirten Ülker Duran Yavuzoğlu: “Bizler CHP Kastamonu Kadın Kolları olarak Atatürk ilkeleri ışığında, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur ve refahı için hiç kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi sürdürme kararlığı içindeyiz. Önümüze çıkan her türlü zorluğu ve sıkıntıyı hiç kimseyle kavga etmeden demokrasi kuralları içinde diyalog yoluyla çözülmesi yolunda gerekli olan her türlü adımı atmaya hazırız. Bundan böyle yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza kaldığımız yerden ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan CHP Kastamonu İl Kadın Kolları Örgütünün yeni yönetim görev dağılımı şöyle oluştu:

"Başkan Ülker Duran Yavuzoğlu, Başkan Vekili Özel Demirhan, Başkan Yardımcısı Sündüs Karaçam, Sekreter Güler Çarıkçıoğlu, Eğitim Sekreteri Fatma Er, Sayman Mediha Yıldız, Genel ve Yerel Seçimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevim Bıyıklı, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler ve Sendikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Türkan Fakı ve Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ise Hilal Düzenli."

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)