'CHP, yalan ve iftiralarla algı oluşturmaya çalışıyor'

Milletvekili Çelik 'Çiftçimizin elinde kalan patates, soğan ve çeltik satın alınıp 81 ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere bedelsiz dağıtılacak' dedi.

  • 2275
'CHP, yalan ve iftiralarla algı oluşturmaya çalışıyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Kovid-19 salgını nedeniyle yaşanan talep daralmasından dolayı çiftçimizin elinde kalan patates, soğan ve çeltik Toprak Mahsülleri Ofisi tarafından satın alınıp 81 ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla bedelsiz dağıtılacak" dedi.

Çelik; "Böylece hem çiftçimize destek olunacak hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkı sağlanacak. Bir taraftan tüm vatandaşlarımızın huzur ve refahı için her türlü önlemi hayata geçiren Sayın Cumhurbaşkanımız bir taraftan da bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarın sağlanması için durmadan çalışıyor. Son günlerde uluslarası gerginliğin yaşandığı Ukrayna’nın Devlet Başkanı Zelenskiy ile bugün İstanbul’da görüştü. CHP ise yine aynı yerde duruyor, yalan ve iftiralarla algı oluşturmaya çalışıyor. '128 Milyar Dolar nerede' diye karalama kampanyası başlatan CHP döviz işleminin çift taraflı bir işlem olduğunu, bir para birimi verilirken diğerinin alındığını, Kovid-19 salgınının etkisiyle piyasalardaki dövize olan talebi karşılayan Merkez Bankası’nın döviz varlığının yerine TL ve diğer varlıklarının arttığını, kaybolan bir şeyin olmadığını bildikleri halde milleti yalanlarla kandırmaya ve Merkez Bankası döviz rezervlerinin karşılıksız olarak birilerine verildiği algısını yaratmaya çalışıyorlar. Aziz milletimiz ülkesi ve milleti için yıllardır gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbsşkanımızı da, yalan ve iftiradan başka hiçbir şey ortaya koyamayan, millete hizmete gelince ortadan kaybolan, İstanbul’a çöp dağlarını yeniden getiren algı operatörü CHP’yi de çok iyi tanıyor."