CHP'li Çelebioğlu: "Projelerimiz Halktan Yanadır"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, halkı düşünen, halkın menfaatlerini ön planda tutan bir seçim bildirgesi hazırladıklarını ifade etti.

  • 443
CHP'li Çelebioğlu: &quotProjelerimiz Halktan Yanadır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Kasım Erken Genel Seçimleri için esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, Galericiler Sitesi ve Salı Pazarı’nı ziyaret etti.

Galericiler Sitesi esnaf tarafından ilgi ile karşılanan Hüseyin Selami Çelebioğlu, esnafların sorunlarını yerinde gördüklerini ve her sorunun mutlaka bir çözümü olacağını söyledi. Galericiler Sitesi’nin ardından Salı Pazarı’nda alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Selami Çelebioğlu vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vatandaşların geçim sıkıntısı ve hayat pahalılığı ile ilgili şikayetlerine kulak veren Selami Çelebioğlu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun asgari ücretlilere bin 500 TL maaş ve emeklilerimize dini bayramlarda 2 ikramiye sözü, halkımızdan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün ve emeklilerimizin sorunların çözmek için yola çıktık. Her vatandaşımızın derdine derman olacağız. Genç, dinamik, geleceğe umutla bakan, halkına güvenen, halk güven veren kadrolarımızla hazırız. Gerçekçi ve uygulanabilir projelerimizle hem Türkiye’yi hem de Kastamonu’yu ayağa kaldırmaya geliyoruz. Partimizin seçim bildirgesi halkımızdan büyük bir karşılık buldu. İktidara geldiğimizde vaat ettiğimiz projelerin hızla gerçekleştirilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bizim projelerimiz esnafımızdan, yoksul vatandaşımızdan, emeklimizden yana projelerdir. Bize oy verin projelerimizi hayata geçirerek yaşanabilir bir Türkiye, yaşanabilir Kastamonu kuralım” dedi.

CHP Merkez İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretlere milletvekili adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç, Orhan Dana ile Merkez İlçe Başkanı İlhan Demir, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)