CHP'li Yavuzoğlu: "Rüzgârı fırtınaya çevirelim"

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanlığı ilçelerde yeniden yapılanıyor.

  • 1326
CHP'li Yavuzoğlu: &quotRüzgârı fırtınaya çevirelim"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Kastamonu’dan esen bir rüzgâr var; O rüzgârı fırtınaya çevirelim”
CHP’li kadınlar Tosya’da yeniden örgütlenerek yeni yönetim çalışmalarına başladı. CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ülkü Yavuzoğlu “Kastamonu’dan esen bir rüzgâr var, bütün Tosyalılardan nefes istiyorum. O rüzgârı fırtınaya çevirelim” dedi.

Merkez ilçe dahil 20 ilçede yeninden örgütlenme çalışmalarına başlayan CHP Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanlığı, yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Tosya’da örgütlenme çalışmalarını tamamlayarak yeni yönetimini oluşturdu.

Örgütlenme çalışmalarının önemini vurgulayan CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ülkü Yavuzoğlu kadınların ve gençlerin siyasi örgütlenmede ve toplumun kılcal damarlarına ulaşmada kilit rol oynadığını belirtti.

‘Kastamonu’dan esen bir rüzgâr var, bütün Tosyalılardan nefes istiyorum. O rüzgârı fırtınaya çevirelim’ diyen Yavuzoğlu: “Kadın Kolları ile Gençlik Kollarımız partimizin itici gücü ve enerji kaynağı olacak. Örgütsel bütünlük içinde ailemizi büyütüp, toplumun tüm kesimlerine ulaşacağız. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi, ülkeyi bir uçurumun kenarına sürüklemiş ve demokrasi büyük zarar görmüştür. Bu karanlıktan çıkışın tek yolu CHP’dir. Partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımızı CHP çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz” dedi.

Tüm Halkı CHP çatısı altında toplanmaya davet etti
15 Temmuz’dan bu günümüze kadar geçen süre içerisinde ülke olarak olağanüstü bir süreçten geçildiğini, yaşananların ülkemizi bir uçuruma sürüklediğini ve demokrasinin zarar gördüğünü vurgulayan CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ülkü Yavuzoğlu: “Biz ne tanklarla, toplarla sokakları işgal edip, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bombalayarak darbe girişiminde bulunanları ne de diktatörlük kurmak uğruna demokrasi havarisi kesilerek ülkeyi açık faşizme doğru sürükleyenlerin yaptıklarını kabul etmiyoruz. Bu karanlıktan çıkışın yolu; darbe, tanklar ya da birilerine biat etmek değildir. Onlar saltanatlarını sürdürmenin kavgasını veriyor, bu ülkeyi daha da yaşanmaz bir hale sokarak onurumuzu ayaklar altına alıyor. Ülkenin bu karanlıktan kurtulmasının yegane yolu CHP’de birleşmektir. Çünkü CHP yeryüzünden gökyüzüne, kavgadan barışa, geceden karanlığı delen yıldızlara kadar yaşamı bütünüyle tanıma ve doğru tercihlerde bulunma şansı verir. Tüm halkımızı CHP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Bu ülkede eşitlikten, özgürlükten, laiklikten, kardeşlikten yana olanları CHP saflarında birleşmeye çağırıyorum. Gelin CHP’nin altı oklu bayrağı altında birleşelim. Faşizme ve darbelere karşı mücadelede CHP’nin yükselen bayrağı altında toplanalım. Mücadele eden, birleşen ve örgütlenen halk yenilmez. Birleşelim, örgütlenelim, mücadele edelim ve insanca yaşam için CHP önderliğinde halkın iktidarını kuralım.”

Kazım BOLAT