CHP'den Gövde Gösterisi

CHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından organize edilen 'Birlik, Beraberlik ve İktidara Yürüyüş Yemeği' gövde gösterisine dönüştü. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

  • 662
CHP'den Gövde Gösterisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’LİLERİN COŞKUSU SALONA SIĞMADI
CHP KASTAMONU İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ‘BİRLİK, BERABERLİK VE İKTİDARA YÜRÜYÜŞ YEMEĞİ’ GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ

CHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Kastamonu milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı düzenlendi. 5 bine yakın kişinin katıldığı birlik ve beraberlik yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, milletvekili adayları Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, Hasan Şen, Yılmaz Karakoç, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, demokratik kitle örgütü başkan ve yöneticileri katıldı. Coşkulu ve katılımın yoğun olduğu yemekte bir konuşma yapan CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, çok çalışmak ve başarmak zorunda olduklarını ifade etti. Aday tanıtım toplantısı ile seçim startını da vermiş olacaklarını ifade eden Bıyıklı, “Bu destek, bu birlik, bu bütünleşme yemeği bizlere beklediğimizden çok fazla moral oldu. Geri kalmış, yorulmuş, kirlenmiş, 13 yıldır iktidarda olan AKP yavaş yavaş aşağı çekilmek üzere. Bu seçimlerde sadece bizi 4 yıl yönetecek milletvekili ve bir yönetici seçmeyeceğiz. Öyle bir hale geldi ki bir bu seçim belki de Türkiye’nin geleceği, 100 yıl için bir tercih yapılacak. O yüzden bize iktidar olmak düşüyor, bunları aşağı almak düşüyor. Partimizin titiz ve uzun çalışması ile çok güzel bir seçim bildirgesi hazırlandı. Vaatlerimiz orada yer alıyor. Bizim seçim programımız ve açıkladığımız seçim bildirgemiz çocukların, gençlerin, yaşlıların, kadınların, engellilerin, işçilerin, köylülerin, esnaf ve sanatkarların, memurların, herkesin sorunlarına, insan gibi yaşamaları için ne gerekiyorsa ayrıntısına kadar değinilmiş. Nasıl yapılacağını açıklamış. Bize bunları seçmenimize bunları anlatmak düşüyor. Kararlı olacağız, sabırlı olacağız, seçmenimize anlatacağız, ikna edeceğiz, kazanacağız” dedi.

“SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

Birlik, beraberlik görüntüsü ve coşkulu kalabalığın bildiği her şeyi kendisine unutturduğunu ifade eden CHP Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya ise, “Benim gönlü güzel, yüreği güzel hemşehrilerim katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben iyi bir siyasetçi olamam belki ama şunu çok iyi bilin ki sizin derdinizle dertlenen, sizin için nefes alan sizin bir evladınız olabilirim. Sizi en iyi şekilde temsil edebilirim. Siz dünyanın en güzellerline ve en mükemmellerine layıksınız. 3-0 burada yazılıyor. Birlik ve beraberlik gecemizi nasıl patlattıysak, coşkumuzu salonlara nasıl sığdıramadıysak sandıkları patlatmaya geliyoruz. 8 Haziran sabahı Cumhuriyet Halk Partisi sandıkları patlatacak. Sizlere kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Sizlerin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. CHP'nin iktidarını getirmek için buluştuk. Bu buluşma bizi zafere götürecek buluşma. Alkışlarla göndereceğiz bu iktidarı. Yolsuzluğu, yoksulluğu sıfırlamak için geliyoruz. Demokrasiyi yeniden kurmak için geliyoruz. Aç yatan çocukların değil gülen, oynayan çocukların Türkiye'sini kurmak için geliyoruz. Yaşanacak bir Türkiye için geliyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz” diye konuştu.

Kastamonu’nun tarihsel süre içerisinde kurtarılan bir il olmadığını, her zaman kurtaran bir il olduğunu ifade eden CHP Kastamonu 2. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Şen ise, ne zaman bu ülkenin ve milletin başı sıkışsa Kastamonu’nun her zaman yardıma koştuğunu belirtti. Şen, “Bu davranış Kastamonulular’ın damarlarındaki asil kandan kaynaklanmaktadır. Demokrasiye olan inancımızdan, insan haklarına olan inancımızdan, laiklikten, emekten ve üretimden yana olmasından, kutsal değerlere sahip çıkıp, bu kutsal değerlere saygı göstermesinden yana olduğundan, Türkiye’nin birleştirici gücü olduğundan ve diğer nedenlerden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu’dan en az bir milletvekili ile TBMM’de temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. Tüm bu çalışmaları il, ilçe, köy kasaba, belde örgütlerimizle birlikte çalışarak başaracağımıza inanıyorum. Rabbimizin nasip etmesi, sizlerin desteği ve bizlerin kararlılığı ile inşallah bizleri başarıya götürecektir. Bu vatana ve bu millete hizmet hem farz hem sünnettir” diye konuştu.

“7 HAZİRAN’DA İNŞALLAH SİYASAL İKTİDARIN SALTANATINA SON VERECEĞİZ”

13 yıldan beri ülkeyi yöneten siyasal iktidarın uyguladığı politikalar nedeniyle ak gözüken durumlara kara demek zorunda bırakıldıklarını söyleyen CHP Kastamonu 3. Sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Karakoç da, “Türkiye Cumhuriyeti’nde adaletin ve yargının bir ağırlığı vardı. Adalet mekanizmaları ile oynaya oynaya, kurcalaya kurcalaya maalesef kimse kimseyi takmaz hale geldi. Yaşanan tüm olumsuzlukları ortadan kaldıracak 7 Haziran seçimlerinde sandık başına gidiyoruz. Kastamonu’da görülüyor ki herkesi demokrasi ve cumhuriyet aşkı sarmıştır. 7 Haziran’da inşallah siyasal iktidarın saltanatına son vereceğiz. 7 Haziran’da bu israfa, yolsuzluklara, yoksulluklara son vereceğiz. Siyasal iktidarın ekonomi politikaları nedeniyle gelir gider dengesi arasındaki fark çok arttı. Bu adaletsizliklere son vereceğiz. 7 Haziran’dan sonra yandaşlara akan para musluklarını halka doğru çevireceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından salonda bulunan milletvekili adayları, il yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ayrı ayrı sahneye davet edilerek, el ele tutuşup “Milletçe alkışlıyoruz” sloganı eşliğinde birlik ve beraberlik mesajları vererek alkış tutular. Yemek, gecenin ilerleyen saatlerine kadar büyük bir coşku ve neşe içinde devam etti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)