CHP'li Kadınlar Şehit Polis Yıldız'ın ailesini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Kadın Kolları, Şehit Polis Uğur Yıldız'ın evine taziye ziyaretinde bulundu.

  • 3833
CHP'li Kadınlar Şehit Polis Yıldız'ın ailesini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Ülkü Yavuzoğlu, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Çerkezoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Şehit Polis Uğur Yıldız’ın evine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları üyeleri Mardin’in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 44 yaşındaki polis memuru Uğur Yıldız'ın baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Aileye taziyelerini ileten CHP’li Kadınlar şehit Uğur Yıldız başta olmak üzere tüm şehitler için dua etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak başta uğur Yıldız ve dün ebediyete uğurlanan Şerife Özden Kalmış olmak üzere tüm şehitlerin önünce saygı ile eğildiklerini ifade eden İl Kadın Kolları Başkanı Ülkü Yavuzoğlu yaşanan acıların tarifinin olmadığını söyledi.

Şehit ailelerinin baş tacı olduğunu belirten Ülkü Yavuzoğlu: “Ne yapsak onlara azdır. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın şehit ailelerine ayrı bir hassasiyet gösteriyor. Biz de yerelde ziyaretler ederek onlar ile hasbıhal etmeye, dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Üzüntünüz ve acınız bizlerinde acısıdır. Maalesef, terör ülkemizin yine gündemini oluşturmuş ve PKK yine karanlık yüzünü göstermiştir. Mardin’de yapılan hain saldırı sonucunda doğmamış bebeği ile birlikte Şerife Özden Kalmış polisimiz hayatının baharında ebediyete uğurlandı. Başta ailelerimiz olmak üzere bütün milletimizin başı sağ olsun. Bizler bugün olduğu gibi yarında size minnettar kalacağız ve her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Şehit annesi Fahriye Yıldız, ise hatırlanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek teşekkür etti.

Kazım BOLAT