CHP'li Vekil Adaylarından İlçe Örgütlerine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Adayları ilçe örgütlerini ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

  • 334
CHP'li Vekil Adaylarından İlçe Örgütlerine Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan Erken Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını yoğunlaştıran CHP Kastamonu İl Başkanlığı milletvekili adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana ilçe örgütlerini ziyaret ederek yaklaşan seçimler öncesinde görüş alış verişinde bulundu.

Çatalzeytin, Abana, Bozkurt, İnebolu, Doğanyurt ve Küre CHP İlçe Örgütlerini ziyaret eden CHP’li vekil adayları birlik ve beraberlik vurgusu yaparak dayanışma, kardeşlik, barış ve Kastamonu’ya hizmet etme gayesiyle yola çıktıklarını belirttiler.

Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini kaydeden CHP 1’nci sıra adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından Türkiye’nin yeni bir seçim sürecine girdiğini ifade etti. Ülkede terör olayları sonrasında yaşanan kaos ortamında yapılacak olan seçimlerin seçmen iradesine ne kadar etti edip etmeyeceğinin Türk Milleti’nin takdirine bıraktıklarını kaydeden Hüseyin Selami Çelebioğlu: “7 Haziran’da bir seçim geçirmişken yeni bir seçimle daha Türkiye karşı karşıya geldi. Gönül isterdi ki Kastamonu’dan milletvekili çıkartarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en iyi şekilde temsil edebilelim. İnşallah 1 Kasım’da bu eksikliği gidereceğiz ve Kastamonu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum bireylerin kendi menfaatlerini düşünecek bir durum değildir. Kastamonu’nun sorunları çoğu zaman çözüldü gibi gösterilmeye çalışılsa da maalesef sorunlarımız çözülmediği gibi her geçen gün katlanarak artıyor. Hala fiziki yetersizliklerden dolayı hastalarımız yollarda hayatını kaybediyor. Doğru tabir ile Kastamonu’da Allah’a emanet yaşıyoruz. Kastamonu insanı vatanına, milletine ve devletine çok bağlıdır ancak bu bağlılığın nimetlerini yeterince göremiyor. Devletin nimetlerinden yeterinde yararlanamadığımız düşünceyi artık değiştirmemiz gerekiyor. Kastamonu tek partiye bağlılık göstermek yerine tüm partilere eşit mesafede ilgi gösterirse daha iyi olacaktır. Çeşitlilik rekabeti, rekabette çalışmayı, çalışma ise başarıyı getirecektir. Bu başarıyı sağlamak için ise hep beraber el ele vermemiz gerekiyor” dedi.

CHP 3’ncü sıra Adayı Orhan Dana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘550 yerli ve milli milletvekili’ sözüne atıfta bulunarak: “Bizler Kastamonu sevdalıları olarak hem yerliyiz hem de milliyiz. Kastamonu için, Kastamonu’nun yarınları için çalışmaya hazırız. Ayrıca her şeyden haberleri olan AKP’liler ‘cemaat bizi aldattı’ diyor. Açılım sürecinde ise ‘PKK bizi kandırdı’ diyor. Vatandaşlarımız 1 Kasım seçimlerinde AKP’yi aldatsın da kandırmak nasıl oluyormuş bir görsünler” diye konuştu.

KAZIM BOLAT