Cide Belediye Başkanı mazbatasını aldı

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde Cide Belediye Başkanı seçilen Mehmet Eşref Mutlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

  • 1331
Cide Belediye Başkanı mazbatasını aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu Belediye Meydanına kendisi için toplanan kalabalığa seslendi.

“Belediyeyi hep beraber yöneteceğiz”

Cide Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Eşref Mutlu, kendisini bu göreve  taşıyan Cide halkına teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu sözleri kaydetti:

“An itibariyle Cide Belediye Başkanlığı yetkisini almış bulunmaktayız. Allah yolumuzu açık eylesin, yardımcımız olsun. Bu seçimlerde en büyük başarı, en büyük çalışma ve taktir sizlere aittir. Cide’de bir devrim yaptınız, yeni Cide’nin mimarı için el birliği ile çalışacağız. Cide’de yaşayan herkesi yönetime dahil ediyorum. Bundan böyle belediyemizin kapısı hiç kimseye kapalı olmayacak, herkese açık olacak. Belediye personelimiz halkımıza karşı saygılı ve güler yüzlü davranacak. Halkımızda personelimize karşı gerekli itinayı gösterecek buna eminim. Bizler Cide’de değişik bir belediyecilik anlayışı sunacağız. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim, şuan duygularımı anlatamam sizlere minnettarım” dedi.

Başkan Mehmet Eşref Mutlu’nun konuşmasının ardından belediye meydanına getirilen boğa dualar eşliğinde kesildi.

Daha sonra partililerle Cide Belediyesi hizmet binasına giren CHP Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu burada görevi devraldı.

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu’nun göreve başlama törenine, Belediye personeli, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya, MHP İlçe Başkanı Şaban Yıldırım, Belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.