Cide Ülkü Ocağı'ndan, tanışma yemeği

Kastamonu Cide'de, Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen tanışma yemeğine yaklaşık 100 kişi civarında üniversiteli öğrenci katıldı.

  • 817
Cide Ülkü Ocağı'ndan, tanışma yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide sahil kordonunda yer alan bir kafede gerçekleşen tanışma yemeğine katılan üniversiteli öğrencilere, balık salata ve meşrubattan oluşan menü ikram edildi. Cide Ülkü Ocağı tarafından verilen tanışma ve kaynaşma yemeklerinin bundan sonrada devam edeceği belirtildi.

Yıl boyunca çeşitli seminer ve sosyal çalışmalarla ihtiyaç duyulan her yerde olacaklarını belirten Cide Ülkü Ocağı Başkanı Seyrani Felikçi, üniversiteli gençlerle tanışma yemeğinde yaptığı konuşmasında, "Öncelikle 2016-2017 eğitim-öğretim yılının vatanımıza, milletimize ve size hayır getirmesini temenni ederim. Cide Ülkü Ocağı’nın ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının kurulma amacı; vatanını, milletini seven, ülkesinin ilerlemesi adına katkıda bulunan örf-adet ve Türk töresine bağlı sosyal yaşamında örnek gösterilen bireyleri yetiştirmektir. Yıl boyunca yapacağımız seminerler ve sosyal çalışmalarda toplumun ihtiyacı doğrultusunda hareket edeceğiz. Ülkü ocaklarının ülke genelinde 15 Temmuzda gösterdiği refleks unutulmamalıdır. Ülkemizi vatan hainlerine asla teslim etmeyeceğiz” dedi.

Cide Ülkü Ocağı tarafından üniversiteli gençlere yönelik verilen tanışma yemeğinin ardından, yemeğe katılım sağlayanlar tarafından birlik ve beraberlik mesajları verildi.