Cide'li antrenör'den örnek davranış!

İstanbul U13 Liginde oynanan İstanbul Gümüşhanespor - Çatalzeytin Zümrütspor maçında, İstanbul Gümüşhanespor'un antrenörlüğünü yapan Cide'li Mert Tay, futbol sahalarında ender görülen bir etkinliğe imza attı.

  • 1344
Cide'li antrenör'den örnek davranış!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Stadında oynanan maç öncesi '9 Nisan Kitap Hediye Etme Günü' nedeniyle  23 yaşındaki genç antrönör Mert Tay'ın organizesi ile, İstanbul Gümüşhanespor'lu  minik futbolcular tarafından hakeme ve Çatalzeytin Zümrütspor oyuncularına birer kitap hediye edildi.

Turuncu-mavili minik oyuncuların bu davranışı maçı izleyenlerden büyük alkış alırken, İstanbul Gümüşhanespor'un genç antrenörü Mert Tay; "Futbolun sadece kazanmak ve kaybetmekten ibaret olmadığını fark ettirmek istedik. Bizim ilkemiz bilinçli nesiller yetiştirmek. Bunu yaparken de, sporcularımızın genel kültürünü artırmak ve  her yönüyle iyi bir sporcu olmasını ümit ediyoruz. Hediye vermenin ve almanın mutluluğunu insanlara yaşatmak gayesiyle yaptığımız bu etkinlik, umarım gelecek dönemlerde artarak devam eder" diye konuştu.

Genç yaşta antrenörlük diploması alan ve 3 yıldır bu görevini başarılı şekilde sürdüren Mert Tay'ın, Cide ilçemize bağlı Derebucağı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Mehmet SALMAN