Çınar: 'Birlik ve Bütünlüğümüz Tehdit Altında'

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, milletin birliğinin ve bütünlüğünün tehdit altında olduğunu ileri sürdü.

  • 384
Çınar: 'Birlik ve Bütünlüğümüz Tehdit Altında'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM BAŞKANLIK DİVANI KATİP ÜYESİ VE MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ EMİN ÇINAR: “MİLLETİMİZİN BİRLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜ TEHDİT ALTINDADIR”

7 Haziran’dan sonra artan terör olayları nedeniyle Türkiye’nin yangın yerine çevrildiğini, siyasi iktidarın çözüm üretmek yerine suçu başkalarına atarak sorumluluktan kaçmaya çalıştığını ileri süren Çınar, çözüm adı altında Habur’da çadır mahkeme kuran siyasi iktidarın barış şenlikleri düzenlediği günleri çabuk unuttuğunu ifade etti.

Türk milletinin her gün ciğerinin dağlandığını, anaların gözyaşlarının pınarlarının kuruduğunu, artık gözlerden yaş yerine kan damladığını belirten Emin Çınar, Dağlıca’da, Iğdır’da, Tunceli’de güvenlik kuvvetlerine karşı hayasızca saldıran bölücü terör unsurlarının artan saldırılarının çözüm süreci zarfında stoklanan silahlarla yapıldığını ve bu durumu da herkesin bildiğini kaydetti.


“SORUMLULAR İHANETLERİNİN BEDELİNİ MUTLAKA ÖDEYECEKLER”

Milletin birliğinin, devletin bütünlüğünün tehdit altında olduğuna dikkat çeken MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, “Gerekli tedbirler süratle alınmadığı takdirde milletimiz sonu belirsiz iç bir karışıklığa doğru sürüklenecektir. Bölücü terörün azgınlaştığı yerlerde süratle sıkıyönetim veya olağanüstü hal ilan edilmeli, aziz vatan evlatlarına kıyan hainlerin tamamı imha edilinceye kadar bölücü terörle kararlılıkla mücadele edilmelidir. Hükümet suçu başkalarına atarak sorumluluktan kurtulamaz. Terör örgütü ve uzantıları ile 13 yıldır al gülüm ver gülüm politikası güdenler, İmralı adasını bölücü unsurlar için otoban yapanlar, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize karşı saygısız ifadeler kullananlar kamu vicdanında ve tarih önünde mesuliyetten kurtulamayacaktır. Sorumlular gaflet ve ihanetlerinin bedelini mutlaka ama mutlaka ödeyeceklerdir. Çözüm devletimizin bölücü terör unsurları ile en sert ve etkin bir şekilde mücadele etmesidir” şeklinde konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)