Çınar'dan seçim sonrası ilk açıklama!

MHP Kastamonu 1'inci sıra Milletvekili adayı Emin Çınar, 'Nefsine değil davasına inanarak gece gündüz çalışmalarımızda yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum.' dedi.

  • 2263
Çınar'dan seçim sonrası ilk açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1'inci sıra Milletvekili adayı Emin Çınar, seçim sonrası açıklamada bulundu.

Çınar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Nefsine değil davasına inanarak gece gündüz çalışan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Çınar'ın açıklaması şu şekilde:

"14 Mayıs'ta yapılan seçimler ülkemize ve ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu seçim sürecinde bizleri yalnız bırakmayan inanan güvenen nefsine değil davasına inanarak gece gündüz çalışmalarımızda yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. İl başkanımız ve yönetimine, Merkez İlçe Başkanımız ve yönetimine, ilçe başkanlarıma, kıymetli Belediye başkanlarıma, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerimize, kadın çalışma grubunun çok değerli başkan ve yöneticilerine, Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve ülkü ocaklı sevgili gençlerimize, tüm STK'larımıza, saygıdeğer hemşehrilerime teşekkür eder selam ve saygılar sunarım.

28. Dönem Kastamonu Milletvekillerimize dönemleri hayırlı uğurlu olsun. Tebriklerimi sunar başarılar dilerim.

Yeni dönem, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın olacak inşallah. Milliyetçi ülkücü hareketin her zaman hizmetinde Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'iin emrindeyim."