Çınar, Tekrar Aday Adayı Olacağını Açıkladı

MHP Kastamonu Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Emin Çınar, 1 Kasım'da tekrar milletvekilliği için aday adayı olacağını açıkladı.

  • 348
Çınar, Tekrar Aday Adayı Olacağını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Kasım’da yenilecek olan genel seçimlerde tekrar aday adayı olacağını ifade eden Emin Çınar, yeni bir seçim döneminden çıkıldığını hatırlatarak, “Tekrar aday adayı olurum. Genel merkezimizin takdiridir, nasıl değerlendirirse ona göre biz çalışmamızı yaparız. Aday olsam da olmasam da Türk milletini yarınları için MHP’de aday arkadaşlarımız farklılaşırsa kendim adaymışım gibi o çalışmayı sürdürürüm” dedi.

Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Emin Çınar, terör saldırılarının artmasının çözüm sürecinden kaynaklandığını ifade ederek, “Biz, her boyutunda terörü lanetle kınıyoruz. Öldürülen şehitlerimize de Allah’tan rahmet, Türk milletinin de başı sağ olsun. İnşallah bu haberleri hiçbir zaman duymayız. MHP’nin 57. Hükümet döneminde o koaliyasyon ortaklığı döneminde kalıcı olan çalışmalar neticesinde 2002 yılında bu istatistiki rakamlarda Türkiye’de terör hadisesi tamamen sonlanmıştır. Allah nasip eder millet teveccüh gösterirse, böylesine bir hükümetin içinde yer almak imkanı bulursak ilk yapacağımız iş tekrar bu milletin huzur içerisinde yaşamasını temin etmek MHP’nin birinci hedefidir. Şu anda geldiğimiz tabloya baktığımızda Türk milliyetçilerinin iktidarına bu ülkenin ihtiyacının var olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)