Çocuk Kahramanı ve Yazarı Yusuf Asal Artsam Koleji'nde

'Patates Spor, Çılgın Mucitler, Tuş Beyinli…' gibi çocuklara yönelik eğlenceli, mizahi ve bilgilendirici kitapların yazarı Yusuf Asal, öğrenciler ile bir araya geldi.

  • 1235
Çocuk Kahramanı ve Yazarı Yusuf Asal Artsam Koleji'nde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Artsam Koleji, İlkokul Öğrenci Meclis Başkanı Mustafa Efe Özmat önderliğinde yürütülen organizasyonda, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Taşköprü İlçesine bağlı Bekdemirekşi İlkokulu’na kitap bağışı yapıldı ve “Patates Spor, Çılgın Mucitler, Tuş Beyinli…” gibi çocuklara yönelik eğlenceli, mizahi ve bilgilendirici kitapların yazarı Yusuf Asal ile öğrencilerin tanışmasına vesile olundu.

Eğitimci, Şair ve Yazar Yusuf Asal, havaalanında karşılanarak ilk olarak Bekdemirekşi Köyü İlköğretim Okulu’nda daha sonra Artsam Koleji’nde çocukların kitaplarını imzalayarak, kısa bir şiir ve edebiyat söyleşisi gerçekleştirdi.

Öğrencilere kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırmak için yaptığı programlar çerçevesinde birçok okula gittiğini fakat ilk defa Artsam Koleji sayesinde bir Köy Okulu ile tanıştığını belirten Yusuf Asal teşekkürlerini dile getirerek “Okumak insanı ayrıcalıklı kılar. Bu programlar çerçevesinde katıldığım okullarda kitaplarımın ve şahsımın gördüğü ilgi için minnettarım. Okuma oranının hızla düştüğü günümüzde bu tür programların az da olsa kültürümüze katkısı olduğuna inanıyorum. Yarınımızın teminatı çocuklarımıza güzellikler sunulmalı ve onları geleceğimiz için iyi yetiştirmeliyiz. Bekdemirekşi İlkokulu ve Artsam Koleji öğrencilerinin okumaya ve kitaba olan ilgisi takdire değerdir.” dedi.