'Cumhur İttifakı'nı en yüksek oyla buluşturacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Çınar, 'İnşallah Kastamonu'da Cumhur İttifakı'nı en yüksek oyla buluşturacağız.' dedi.

  • 2682
'Cumhur İttifakı'nı en yüksek oyla buluşturacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. ve 25. Dönem Kastamonu Milletvekili ve eski İl Başkanı Emin Çınar, MHP İl Başkanlığı binasında aday adaylığına ilişkin basın açıklamasında bulundu.

MHP Milletvekili aday adayı Emin Çınar, önceden aday adaylığı başvurusunda bulunacağı için görevini yakın zamanda Emre Şahin’e devrettiğini belirterek, “Genel Başkanımızın ve genel merkezimizin müsaadeleriyle müracaatımı yaptım. Aday adayı olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Bizler göreve talibiz. Genel merkezimiz ne taktir ederse başımızın üzerindedir. Bu görev kime tevdi edilirse edilsin milliyetçi ülkücü harekete yakışır bir nefer olarak elimizden gelen gayreti gösteririz. Benlik duygularının tamamen ötelendiği bir seçim kampanyasını hep beraber yapmamız
gerekiyor. Bunu yapacağımıza yürekten inanıyorum. Kastamonu’da Cumhur İttifakı’nı en yüksek oyla buluşturacağız ve parlamentoya inşallah Kastamonu’dan milletvekili arkadaşlarımızı göndereceğiz." dedi.

"MHP'de üye olmak büyük şereftir"

Çınar, "MHP’de görev yapmak, bu partinin üyesi olmak çok kıymetlidir, çünkü büyük bir şereftir her şeyden önce. Allah bize bu görevi, bu şerefi nasip etti. 1994 yılından bu tarafa değişen zaman içerisinde şahsıma bu partide öncelikle il yönetim kurulunda yedek yönetim kurulu üyeliği, asil yönetim kurulu üyeliği, il sekreterliği, il başkan yardımcılığı, 5 dönem il başkanlığı, 2 dönem milletvekilliği nasip oldu. Bütün bu siyasi tecrübelerimi inşallah önümüzdeki dönemde şahsıma bir görev verilirse; görev esnasında, görev verilmediğinde ise görev alan arkadaşlar nezdinde kullanmak en büyük arzumdur." diye konuştu.

'Cumhur İttifakı'nı en yüksek oyla buluşturacağız'

"Seçimleri çok kıymetli buluyorum"

Çınar şöyle devam etti:

"Yapılacak seçimleri çok kıymetli buluyorum. Zaten görünen tabloda kimlerin kimlerle pazarlık yaptığı, FETÖ'ye hangi vaatleri sundukları, İmralı’da yatanlardan tutun da HDP’nin eş genel başkanlarına varana kadar ve beraberinde görev yapan bu ülkede hainlik yapanlara varana kadar af ve bağışlayacaklarını söyleyerek milletin huzurunda temsil yetkisi istemekteler."

Toplantıya, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, MHP İl Başkanı Emre Şahin, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yiğit, il ve merkez ilçe yönetimi, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile partililer katıldı.