Cumhurbaşkanına destek için Türkiye turuna çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla daha önce 4 kez Türkiye'yi gezen Erol Özavcı, yeniden Türkiye turuna çıktı.

  • 830
Cumhurbaşkanına destek için Türkiye turuna çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DSP'nin 2010'daki olağan kurultayında genel başkanlığa aday olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanına destek olmak amacıyla daha önce yaptığı 4 Türkiye turunun ardından, 24 Haziran Genel Seçimleri için kendi otomobiliyle yeniden Türkiye turuna çıktı.

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek için Türkiye turu yapan Özavcı, Erdoğan'ın fotoğrafları ve "Biz Türkiyeyiz", "Dünya lideri", "Erdoğan" yazıları bulunan otomobiliyle şehir şehir dolaşıyor.

Özavcı, yaptığı açıklamada, Türkiye turuna mart ayında başladığını söyledi.

2019 seçimleri için yola çıktığını dile getiren Özavcı, "Mart ayında 2019 seçimleri için Şırnak'tan yola çıktım. Bu süreçte seçimler 24 Haziran'a alındı. Bu arada ben Güneydoğu Anadolu bölgesinin tamamını gezdim. Vanlıyım ama Kocaeli'nde yaşıyorum. İç Anadolu'yu tamamen gezdikten sonra Kocaeli'ne gidip milletvekilliği için aday adaylığı başvurumu yaptım." dedi.

Kastamonu'dan, Karadeniz turuna başladığını belirten Özavcı, "Cumhurbaşkanımız için 5. kez Türkiye turuna çıktım." diye konuştu.

Gittiği yerlerde CHP'nin yaptığı zulümleri anlattığını aktaran Özavcı, şöyle devam etti:

"Geçmişte CHP'nin yaptığı zulümleri hepimiz gördük. Bacılarımızın başörtüsü yerlere savruldu. Eğitim sıfırdı, hastanelerde sağlık problemleri, insanlar arası ayrım ve kırgınlıklar vardı. Cumhurbaşkanımız bunların önüne geçti. Bir daha bunların yaşanmaması için, birlik ve beraberliğimiz için Cumhurbaşkanımıza destek veriyorum. Kılıçdaroğlu'na bir şey söylemek istiyorum: Kılıçdaroğlu rekor kırmak istiyorsan bizim başkomutanımız, Türkiye'nin dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan adayımız de ve rekoru kır."

Özavcı, Kastamonu'dan sonra Sinop'a gideceğini de sözlerine ekledi.