Daday Kaymakamı Özdemir, muhtarlarla buluştu

Daday Kaymakamı Ahmet Özdemir, köy muhtarları ile bir araya geldi.

  • 1085
Daday Kaymakamı Özdemir, muhtarlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daday Kaymakamlığı tarafından her ay düzenlenmesi planlanan toplantının ilki Daday İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan ve toplantı hakkında muhtarlara bilgiler veren Daday Kaymakamı Ahmet Özdemir, toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür etti. Köylerin sorunları ve çözüm yollarını bulmak üzere düzenlenen toplantıda her ay üç köy muhtarının söz alarak istek ve taleplerini iletmelerini isteyen Kaymakam Özdemir, istek ve taleplerin en kısa sürede yerine getirilmesi için çaba göstereceklerini belirtti.

Ardından kürsüye çıkan İlçe Jandarma Komutanı M. Ali Sayar, İlçe Emniyet Amir Vekili Eren Sakallı, Özel İdare Müdürü Bahattin Tiftik, Orman Müdürü Cengiz Dik ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, kendi kurum çalışmaları ve projeleri hakkında katılımcılara bilgiler verdiler. Toplantıda söz alan Akpınar Köyü Muhtarı Yusuf Sezer, Aktaştekke Köyü Muhtarı Mustafa Çetin ve Ali Paşa Köyü Muhtarı Nurettin Satıoğlu, köylerinde bulunan eksiklikleri belirterek, çözülmesi noktasında talepte bulundular.