Daday'da Ücretsiz Step ve Aerobik Dersi

Daday Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından spor yapmak isteyen kadınlara step ve aerobik dersi açıldı.

  • 382
Daday'da Ücretsiz Step ve Aerobik Dersi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'nun Daday İlçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından spor yapmak isteyen kadınlara step ve aerobik dersi açıldı. Spor salonunda haftanın 4 günü yapılan ve yaklaşık 2 saat süren derslere katılan yaklaşık 60 kadın spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

Yaş ortalamasının 25 ile 40 yaş arasında değiştiği eğitimlerde yaş ortalaması büyük olan kadınların yaşı ve sağlık sorunları göz önüne alınarak çeşitli egzersizler yapıldığını bildiren Step ve Aerobik Antrenörü Yağmur Nuray Sarı amaçlarının kadınları zayıflatmaktan ziyade sosyalleşmeleri, birlikte kaliteli zaman geçirerek, onları ruhsal ve psikolojik açıdan iyi hissetmeleri olduğunu bildirdi.

Bir çok ilçe de farklı nedenlerle çalıştığını ama Dadaylı kadınlar kadar sıcak, azimli, spor kültürünü bu kadar benimseyen kişilerle ilk kez karşılaştığını bildiren Yağmur Nuray Sarı Dadaylı kadınlarla ders ve spor yaparken çok eğlendiğini de söyledi. Yağmur Nuray Sarı sözlerine şöyle devam etti: '"İlk kez spor kültürünü bu kadar benimseyen ve devamlılık sağlayan kadınlarla tanıştım. İlk zamanlar kadınların bu sosyalliğine çok şaşırdım. Spor yaparken en zevk aldığım spor partnerlerim Dadaylı kadınlar. Sağ olsunlar tatlı dilleri ve güler yüzleri ile hepsi birbirinden kıymetli hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize bu imkanı veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve Daday Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum'' 

SERKAN YILMAZ (İHA)