Daday'da, Bıyıklı güven tazeledi

AK Parti Daday İlçe Başkanlığının 7. Olağan İlçe Kongresi yapıldı.

  • 743
Daday'da, Bıyıklı güven tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Daday İlçe Başkanlığının 7. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Yapılan kongrede mevcut İlçe Başkanı Servet Bıyıklı, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Kongrenin açılışında konuşan AK Parti Daday İlçe Başkanı Servet Bıyıklı, “Daday Belediyesinin CHP’de olmasına rağmen göreve geldiğimizden bu tarafa Daday’da birçok proje yapıp bitirdik. Bundan sonraki hedeflerimizde daha güzel hizmetler vermek olacak” dedi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ise, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kongrelerin coşkulu bir şekilde geçtiğini ve bugüne kadar AK Parti İlçe Başkanlığında ilçe başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği ve diğer görevlerde hizmeti bulunan tüm partili dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Divan Heyeti Başkanlığına AK Parti Karadeniz İl Koordinatörü Yahya Çelik, üyeliklere ise Belediye Meclis Üyesi Ziya Kabakçı, AK Parti Daday Kadın Kolları Başkanı Banu Tafralı, Parti Üyeleri Nilgün Özdemir ve Oğuzhan Akpınarlıoğlu seçildi. Divan heyetinin seçiminin ardından faaliyet, denetim raporları, Divan Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Ziya Kabakçı tarafından okundu. Raporların okunmasının ardından yapılan seçimde tek aday olan mevcut İlçe Başkanı Servet Bıyıklı, tekrar İlçe Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Kongreye AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’nün yanı sıra il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Araç İlçe Başkanı Yüksel Özdemir, Devrekani İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Beşir, Ziya Kabakçı, Kadın Kolları Başkanı Banu Tafralı, MHP İlçe Başkanı M. Levent Uğuzbalaban ile yönetimi, Muhtarlar Derneği Başkanı Hikmet Çavuş Karasan ve çok sayıda muhtar katıldı.

Yeni yönetim ise şöyle oluştu: “Başkan Servet Bıyıklı, üyeler Necati Kara, İhsan Türüdü, Semra Yılmaz, Nilgün Özdemir, Ali Sezer, Kemal Zor, Erol Güllü, Nedim Sözgan, Şükrü Yıldız ve Mürsel Güngör”