Demir 'Halkla İlgilenmek İçin Vekil Oldum'

Ak Parti Kastamonu milletvekili Murat Demir, Bozkurt ilçesine gelerek Partililer ve muhtarlarla istişare toplantısı yaptı ve sorunlarını dinledi.

  • 404
Demir 'Halkla İlgilenmek İçin Vekil Oldum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halk Eğitim merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıda partililerin ve muhtarların sorunlarını dinleyen Demir; “Ben halkın sorunlarıyla ilgilenmek için vekil oldum” dedi.

Muhtarların yol ve elektrik ile ilgili sorunlarını dinleyen Milletvekili Demir; “ilçelere dışardan gelen arkadaşlar buralarda birkaç kişinin yönlendirmeleri ile hareket ediyorlar. Ama bu artık bitecek herkes kendi işini yapacak müdürse müdürlüğünü kaymakamsa kaymakamlığını valiyse valiliğini yapacak bölge müdürüyse bölge müdürlüğünü yapacak bizde vekil isek vekilliğimizi yapacağız” dedi. 

  Seçilmişliğin verdiği güçle Kastamonu için mücadele edeceğini vurgulayan Demir “Ben seçilmişliğin verdiği güçle karşımdaki kim olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğim, kavgaysa kavga edeceğim ama tek bir amacım olacak Kastamonu’nun menfaati" dedi.

Kastamonu’da bölge müdürlüklerini ziyaret ettiğini belirten Demir; “Bölge müdürlüklerini ziyaret ettim ve onlara şunu söyledim vekil olarak bunu kimse söylemez ben söyledim ben dedim bölge müdürlerinin emrindeyim. Kastamonu’nun menfaatine olacak her şeyde müdürlerimizin emrindeyim. Kastamonu için yapacağınız her projede talebinizi bana bildirin Ankara’da koşturmak, işleri takip etmek benim işim" dedi. 

Toplantının ardından ilçedeki muhtarlar derneğini de ziyaret eden Demir köy muhtarlarının isteklerini yazılı olarak aldı ve her sorunla ilgileneceğini ifade etti.

İBRAHİM ŞAHİN DEMİR (İHA)