Demir kardeşlerden anlamlı bir yardım daha!

Güven Kepçe Kardeşler Şirketi, önemli bir projeye daha imza attı.

  • 568
Demir kardeşlerden anlamlı bir yardım daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'nun çeşitli bölgelerine ve Cide'ye yaptığı hayır yardımları ile bilinen Güven Kepçe Kardeşler Şirketi, önemli bir projeye daha imza atarak Cide'nin bir ihtiyacını daha karşılıyor. İlçede tam 32 odalı, kapasite istendiğinde 64'e kadar çıkabilecek bir huzur evi projesini hayata geçiriyor. İşçiliğini Cide Belediyesinin karşılayacağı inşaatın diğer tüm giderlerinin Güven Kepçe Kardeşler Şirketi tarafından sağlanacağı öğrenildi.

"Cide'nin önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak"

Cide'de 2016 TÜİK açıkladığı rakamlara göre 70 yaşın üstünde 4 Bin'in üzerinde vatandaş yaşıyor. Bu da nüfusun yüzde 20'sini oluşturuyor. Bu nedenle bakım evi tamamlandığında ilçenin büyük bir ihtiyacı daha karşılanmış olacak.

"Binanın temeli 29 Ağustos Salı günü atılacak"

İlçeye kazandırılacak olan Huzur Evi projesinin temeli ise 29 Ağustos Salı günü saat 14:30'da düzenlenen tören ile atılacak.

İlçe sakinleri, başta AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir olmak üzere Güven Kepçe Yönetim Kurulu Üyesi Emin Demir, Mustafa Demir ve Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir'e yapılan önemli proje için teşekkür ettiler.