Demir: 'Neye 'evet' neye 'hayır'! kararsız kalmayın'

Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde vatandaşlara seslenen Milletvekili Murat Demir: 'Neye 'evet' neye 'hayır' diyeceğiniz konusunda kararsız kalmayın' dedi.

  • 952
Demir: 'Neye 'evet' neye 'hayır'! kararsız kalmayın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Milletvekili Murat Demir, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması kapmasında Ağlı ilçesinde vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Ergin ile vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelen Demir, anayasa değişikliğiyle Türkiye için daha fazla büyümenin, ekonominin, kalkınmanın önünün açılacağını belirtti.

Vatandaşların 16 Nisan'da verecekleri oylarla yükselişin, dirilişin, büyük Türkiye'nin kapılarını açacağını ifade eden Demir, şunları söyledi:
"16 Nisan referandum sürecine girdik. 16 Nisan'da sizlerin desteğine ihtiyacım var. Ülkenin sizin desteğinize ihtiyacı var. Ben buradan kararsız olanlara hatta CHP'ye gönül vermiş kıymetli hemşerilerime sesleniyorum. Almanya'da miting yapıldı. Almanya'da PKK terör örgütü miting yaptı. Alman ulusal kanalları canlı yayın yaptı. Artık neye evet neye hayır diyeceğiniz konusunda kararsız kalmayın. Vermeyi düşündüğünüz hayır oyunu boşa atın, bak açık söylüyorum evet vermeyecekseniz boşa atın. PKK terör örgütüne batılı güçler tüm desteğini veriyor. 16 Nisan'da tarihinizin en kıymetli oyunu kullanacaksınız, lütfen buna dikkat edelim. Bu siyasi partilerin meselesi değil bu devlet meselesidir."

AK Parti Milletvekili Murat Demir Ağlı ziyaretinin ardından İnebolu'da muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Halk oylamasında kullanacak her oyun son derece değerli olduğunu dile getiren Demir, "16 Nisan'da kullanacağınız oylar, sizin hayatınızın en değerli oyu olacak." dedi.

Türkiye'nin en öncelikli sorununun terör olduğunu dile getiren Demir şunları söyledi:
"16 Nisan'da 'evet' çıkarsa biteriz diyen terör örgütlerinin yanında mı duracağız, terör bizim en öncelikli işimiz değil mi? Biz terörü bitirmek için 'evet' oyu vereceğiz. Sizler de sandıkta oyunuzu buna göre kullanacaksınız. İnebolu ilçemiz her seçimde üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. 16 Nisan'da da yüzde 70'in üzerinde 'evet' oyu çıkacağına eminim. Sokakta, kahvede, aile ziyaretinde, nerede olursanız olun anlatın. Terör örgütleri, batılı ülkeler, eğer hayır kampanyası yapıyorsa bunun karşısında duracağız. Mutlaka hayır vereceksen git boş oy kullan ama terör örgütlerinin yanında yer alma."