Demir "Miraç Kandili'ni fırsat bilmeliyiz"

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Miraç Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 389
Demir &quotMiraç Kandili'ni fırsat bilmeliyiz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demir yazılı mesajında; "İçinde birçok ilâhi feyz ve bereketi bulunan mübarek Miraç Kandili'ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini duyguların en yüksek seviyeye ulaştığı, Allah'ın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği, Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah'ın yüksek huzuruna kabulü ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışmalıyız. Manevi iklim olan Miraç Kandili'ni fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının daim olmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin daima canlı tutulmasına gayret göstermeliyiz.

Bu Mübarek kandil vesilesiyle Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, bu mukaddes toprakları bize emanet eden, kanıyla, canıyla bu toprakları vatan kılan, kahraman şehitlerimizi rahmet; fedakar gazilerimizi minnet ve şükran duygularımla yad ediyorum.

Bu duygularla Hemşerilerimin  ve  tüm İslâm Âleminin kutlu Miraç Kandilini tebrik ediyor, saygılar sunuyorum."