Demir, Temayül Yoklamasına Çağrıldı

AK Parti'de aday adaylık sürecinde temayül yoklamasının sona ermesinin ardından şimdi de mülakat heyecanı başladı.

  • 595
Demir, Temayül Yoklamasına Çağrıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


AK Parti’nin 28 Şubat’ta yapılan temayül yoklamasında delegelerin teveccühünü kazanarak ilk sırada çıkan Murat Demir, ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerine başladı. Murat Demir, ayrıca 14 Mart’ta yapılması planlanan mülakat içinde AK Parti Genel Merkezine çağrıldı.

“İLÇE TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU”
AK Parti temayül yoklamasında delegelerin teveccühü sonrası sandıktan ilk sırada çıkan Murat Demir, ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretine başladı.
Murat Demir, Şenpazar, Ağlı, Seydiler, Daday, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek, desteklerinden ötürü partililere teşekkür etti.
Demir, şöyle konuştu: “Biz göreve değil, Kastamonu’ya hizmete talibiz. Kastamonu’nun mert insanı hizmet anlamında daha fazlasını hak ediyor. AK Partinin, Partimizin iktidara gelmesi ile birlikte tüm Ülkemiz geçmişe oran ile daha bayındır hale gelmiştir. Kastamonu’muz da bundan nasibini almıştır. Ama hala çözülemeyen sorunlarımız var. Bana fırsat verilir ise Kastamonu’nun problemlerinin çözümüne daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Kastamonu teşkilatına şahsıma milletvekilliği aday adaylığı hususunda verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Aday olarak gösterildiğim takdirde hep birlikte Kastamonu’da bir destan yazacağız. Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza 7 Haziran akşamı Kastamonu’da AK Parti-3, Diğerleri-0 sonucunu hediye edeceğiz” dedi.

MURAT DEMİR, MÜLAKATA ÇAĞRILDI
AK Parti’de mülakat süreci başladı. Kastamonu’dan aday adayları 14 Mart Cumartesi günü mülakata katılacaklar. Genel merkez aday adaylarına mülakat için telefon ile ulaşarak çağrı yapıyor.

Murat Demir’in mülakata çağrıldığı komisyonda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti MYK Üyeleri Üyesi Şuay Alpay, Zeynep Karahan Uslu ve Sema Kırcı yer alıyor.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)