Demir ve Babaş'tan Spor Genel Müdürü'ne Ziyaret

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ile birlikte Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı makamında ziyaret etti.

  • 702
Demir ve Babaş'tan Spor Genel Müdürü'ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen alana 3 bin 500 kişilik yeni spor salonu projesinin yapımına bu yıl içerisinde başlanacağının sözünün alındığını söyleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Milletvekilimiz Murat Demir ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaret çok verimli geçti. Projelerimizi Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın ardından Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a da anlattık. İlimiz için büyük önem taşıyan 3 bin 500 kişilik yeni spor salonunun yapımına bu yıl içerisinde başlanacağının sözünü aldık” ifadelerini kullandı.

“GÖL PARK İÇİN TEKNİK EKİP GELECEK”
Vizyon projeleri arasında yer alan Göl Park Projesi’nin spor alanlarına da destek sağlanacağını sözlerine ekleyen Tahsin Babaş, Spor Genel Müdürü Baykan’ın en kısa zamanda teknik ekip göndererek projeyi yerinde inceleteceğini söyledi. Başkan Babaş, ayrıca Hentbol Bayanlar Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil ederek son dört takım arasına kalmayı başaran Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne destek sözünün Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafından verildiğini belirtti.

(İHA)