Demir'den Hilton Otel'e Destek

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, geçtiğimiz günlerde Kastamonu'yu ziyaret ederek Hilton Otel yapılması için girişimlerde bulunan Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven'e destek verdi.

  • 546
Demir'den Hilton Otel'e Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Murat Demir, Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven’in Kastamonu’yu ziyaretinden ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Durmuş Döven’in Kastamonu ziyaretini basından öğrendim. Öğrendiğimde gerçekten heyecan ve gurur duydum. En önemlisi de beni heyecanlandıran Durmuş Döven beyin Hilton Otel yapmak için girişimlerde bulunmuş olmasıdır. Sayın Döven, önümüzdeki Salı günü bir Avrupa ziyareti olduğunu ve Hilton Otelleri Genel Müdürünü alarak Çarşamba günü Kastamonu’yu tekrar ziyaret edeceğini öğrendim. Sayın Döven’i tekrar şehrimizde görmek bizleri gururlandırır ve onurlandırır” dedi.

Bunun yanı sıra Durmuş Döven’in Kastamonu’da büyük ihtiyaç haline gelen beş yıldızlı otel yapımı için yeşil ışık yakması olduğunu söyleyen Murat Demir, “Bu konuda ben, AK Parti’nin bir milletvekili olarak her türlü siyasi desteği vermeye hazırım. Bizim üzerimize düşen bir görev olursa bunu yerine getirmekten büyük mutluluk duyarım. Sayın Döven ile kendim, bizzat bu konu hakkında görüşeceğim. İnşallah Kastamonu’nun önünü açacak ve büyük bir ivme kazandıracak olan 5 yıldızlı Hilton Oteli şehrimize hep birlikte kazandırırız” diye konuştu.

Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven’in tesadüfen Kastamonu’ya gelmesini ve Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile görüşmesini öğrendiğinde Durmuş Döven’i arayarak kendisiyle bizzat görüştüğünü söyleyen Murat Demir, “Sayın Durmuş Döven ile yaptığımız telefon görüşmemde bana, böyle bir konuyu duyup arayan bir vekil olarak teşekkür etti. Kastamonu Belediyemiz, gerekli arsa tahsisini yaptığı anda inşaat başlayacağını belirtti. İnşallah bizlerde, belediyemiz olarak gerekli arsa tahsisinde bulunur ve Hilton Otel’i şehrimize kazandırırız” ifadelerini kullandı.

Kastamonu’nun turizm potansiyelinin ortada olduğunu söyleyen Murat Demir, “Kastamonu, inanç turizmi, doğa turizmi, deniz turizmi gibi 12 mevsim turizm yapılabilecek ender şehirlerden bir tanesidir. Bizler, Ilgaz Dağı’nın eteğinde saklı kalmış bu büyük turizm potansiyelini hareket geçirmek için elimizden gelen gayreti inşallah gösteriyoruz. Bu gayretlerinde meyvesini yavaş yavaş almaya başladık. Bununla birlikte Hilton Otellerinin Kastamonu’ya gelmesi, şehre ayrı bir hava ve heyecan katacağına inanıyorum. Durmuş Döven’in Kastamonu’yu ziyaretini bu yüzden önemsiyor ve Kastamonu’muz için tarihi bir olay olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)