'Derdimiz, Kastamonu'ya hizmet etmek'

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, 'Derdimiz, sevdamız olan Kastamonu'ya hizmet etmek. dedi.

  • 1912
'Derdimiz, Kastamonu'ya hizmet etmek'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu saha çalışmalarını yakından takip etmeye devam ediyor.

Kastamonu gelişimi ve değişimi için şehrin altyapısından üstyapısına kadar çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdüren Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, ekiplerin sahada gerçekleştirdikleri çalışmaların da yakın takibini sürdürüyor.

“Bütün işlerimizi büyük bir aşkla yapıyor, Kastamonu’muzun yarınlarını birlikte inşa ediyoruz” diyerek çalışmalarının temelinde Kastamonu sevdası olduğunu her fırsatta yineleyen, gerçekleştirdiği temel atma ve yatırımların açılış programları ile de bu sözlerini sağlam temeller üzerine oturtan Başkan Vidinlioğlu ziyaretlerine devam etti.

Vidinlioğlu, çalışmaların devam ettiği Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Projesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali tadilatı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Tosya Yolu alt ve üstyapı projesi, Candaroğulları Mahallesi, Kefeli Yokuşu parke yapımı, Saraçlar Mahallesi Yaşam Alanı ve Kapalı Garaj Projesi ile Karaçomak Barajı Sosyal Tesis ve Yaşam Alanı Projesinde incelemeler yaptı.

Başkan Vidinlioğlu’na çalışma ziyaretlerinde Başkan Yardımcısı Resul Köprülü, meclis üyeleri ve birim amirleri de eşlik etti.

“Söz verdiğimiz üzere tüm ekiplerimizle sahadayız” diyen Vidinlioğlu, “Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve hayır dua ile yorulmak bilmeden çalışıyoruz. Tek derdimiz, en büyük sevdamız olan Kastamonu’muza ve insanımıza hizmet etmek. İnşallah bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” dedi.