'Dert yanmaya hakkınız yok'

Siyasette 35 yılı geride bırakan Hamzaoğlu 'Atı alanı Üsküdar'ı geçirdikten sonra dert yanmayacaksın, yaşananlardan ders çıkaracaksın vicdan muhasebesi yapacaksın' dedi.

  • 3123
'Dert yanmaya hakkınız yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aktif siyasette 35 yılını geride bırakan Hayati Hamzaoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu

Hamzaoğlu; "35 yıllık aktif siyaset hayatımda memleketin siyasetinde, sivil toplumunda hizmet ederken halkımıza hep doğru olanı söyledim, doğruların mücadelesini verdim. Yanlış yapan kim olursa olsun itiraz ettim, mücadele ettim. Bu mücadeleleri verirken hem maddi, hem manevi bedel ödedim pişmanlık duymadım. Ben yaşanan olayların yaşanmadan milletimiz ve kamu zarar görmeden mücadelemi verdim, ama  anlatamadım yeterli destek alamadım. Ama hiç küsmedim kırılmadım memlektim milletim için mücadeleme devam ettim" dedi.

Hamzaoğlu şöyle devam etti: "Şimdilerde her şey talan olmuş, kamu zarar görmüş, millet zarar görmüş, siyasi ahlak çökmüş, atı alan Üsküdarı geçmiş. Dün bizim sozümüze itibar etmeyip, aksine yanlışa destek olanlar şimdilerde hesap istiyorlar. Ben dün sordum, bugünde soruyorum, yarında sorarım. Yeter ki siz tepkinizi koyun arkasında durun."

"30 yıldır 4 defa hizmete göreve talip oldum, yetki istedim alamadım"

Hamzaoğlu; "Ben bu olaylar olmadan, bu olaylar gerçekleşmeden, kimlerin hangi hesaplarla çıktığını şunlar olacak, şunlar oluyor diye korkmadan, susmadan yillarca kamuoyunu bilgilendirdim. Kusura bakmayın etkin yetkin bazı dostlar, siz hep gücü, hep günlük ışıltıları alkışladınız, yanlarında durdunuz sizin dert yanmaya hakkınız yok."

Hamzaoğlu sözlerini söyle sonlardırdı: "Bizi anlayıp destek olan, karşılıksız destek veren hemşehrilerimize saygılarımı arz ediyorum. Onlar benim her dakikamın, her sözümün hesabını bana ölene kadar sorabilirler. Nefes aldığım sürece emirleyindeyim, hizmetlerindeyim."