Desteklenecek Başarılı Projeler Belli Oldu!

2016 Yılı DFD Programı Kapsamında desteklenecek başarılı projeler belli oldu.

  • 1180
Desteklenecek Başarılı Projeler Belli Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın ilan ettiği “2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı (DFD)” kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlanarak hibe almaya hak kazanan projeler belli oldu.

KUZKA’nın 01.02.2016 tarihinde ilan ettiği DFD programı kapsamında başvurusu alınan projelerin değerlendirilme süreci sona erdi.

DFD Programı için başvurusu alınan ve değerlendirme süreçleri sonunda başarılı bulunan ve Yönetim Kurulu’nun onayına sunulan projeler, KUZKA Yönetim Kurulu’nun 7 Kasım 2016 Pazartesi günü yapılan toplantısında ele alınarak onaylandı.

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinden KUZKA’ya sunulan toplam 2 proje başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı. Program kapsamında Ahi Yaran Meclisi Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin "Yaran Kültürünün Tanıtımı ve Yaran Buluşması" ile Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Kastamonu İlinde Yenilikçi Teknolojilerin Eğitimde Kullanılması İçin Gerekli AR-GE  Alt Yapısının Kurulması (BİTEK Projesi)”, projeleri desteklenmeye değer bulundu.

2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında proje başvuru süreci 28 Ekim 2016 tarihinde sona erdiğinden, 2016 yılı içerisinde KUZKA’ya bu kapsamda yapılacak yeni proje başvuruları da kabul edilmeyecek.