Devrekani pazarlarında virüs denetimi aksatılmıyor

Devrekani Belediyesine bağlı ekipler, ilçede kurulan pazaryerinde koronavirüs denetimi gerçekleştirerek, esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı.

  • 1266
Devrekani pazarlarında virüs denetimi aksatılmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devrekani Belediyesine bağlı ekipler, koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar ile esnaflara maske dağıttı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kurulan pazaryeri ziyaret ederek vatandaşlar ile esnaflara, koronavirüse karşı alınan tedbirlere uymaları noktasında uyarılarda bulunuldu.

Esnaf ve vatandaşlara maske dağıtan ekipler, hijyen ve sosyal mesafe konusunda da esnaf ve vatandaşların dikkatli olmalarını önerdi.

Çalışmaları değerlendiren Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, “Zabıta ekiplerimizce ilçemiz pazarında hem maske dağıtımı yaptık hem de koronavirüse karşı denetimlerimizi gerçekleştirdik. İnşallah tez zamanda korona hastalığını bitirip normal hayata döneriz. Bu yüzden esnaf ve vatandaşlarımızın maske takmaları, hijyenlerine dikkat ederek, sosyal mesafe kurallarına uymaları noktasında destek bekliyoruz” dedi.