Doğalgaz çalışmaları tam gaz devam ediyor

Taşköprü ilçemizde geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

  • 591
Doğalgaz çalışmaları tam gaz devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçemizin doğalgaz kavuşması için göreve geldiği günden buyana özel bir çaba içerisinde olan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’da şehir içinde devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

Taşköprü ilçemiz de hızlı bir şekilde ilerleme kaydeden ve birçok sokağın doğalgaz hattına kavuşmasıyla bu seneki hedefe ulaşılmasına yaklaşıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçemiz için olmazsa olmazlardan olan doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyduklarını belirterek yıl sonunda ilçenin bir bölümünde de olsa doğalgaz kullanımına geçilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Arslan ayrıca Taşköprü’nün doğalgaza kavuşmasında projenin buraya kadar gelmesinde büyük rolü olan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm emeği geçenlere ilçe halkı adına şükranlarını sundu.

“İlçe için büyük önem arz eden ve yıllardır hayalini kurduğumuz doğalgaza kavuşma sevincimiz devam ediyor” diyen Arslan ayrıca yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hamza Sefa YILMAZ