DP'li Çelik, CHP'ye Katıldı

Demokrat Parti Hanönü İlçe Başkanı Zeki Çelik ve ilçe yönetimi, 1 Kasım seçimleri öncesinde partilerinden istifa ederek CHP'ye katıldı.

  • 397
DP'li Çelik, CHP'ye Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı ve Merkez İlçe Başkanı İlhan Demir ile Hanönü ilçesinde aday tanıtım toplantısına katıldılar.

Adaş tanıtım toplantısında DP Hanönü İlçe Başkanı Zeki Çelik, partisinden istifa ederek CHP’ye katıldı. Çelik’in rozetini Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ile CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu birlikte taktı.

Gençlik ve öğrencilik yıllarından itibaren Adalet Partisi (AP), Demokrat Parti (DP) ve Doğruyol Partisi (DYP) çatısı altında içten gelen bir istek doğrultusunda imkanları dahilinde hizmet ettiğini söyleyen Zeki Çelik, “İnsan ömründe her şeyin bir sonu olduğu gibi partilerin de bir sonu bulunuyor. Sonuna kadar bırakmadan davamızın peşinde koştum. Bundan sonra kendimi bir köşeye çekip olanları öylece seyredemezdim. Ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde, refah ve huzuru için, çocuklarımızın geleceği için, Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında, tek vatan, tek bayrak ve tek dil ülküsünde birleşmek üzere Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği ilkeler doğrultusunda şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımızı Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında sürdüreceğiz. Türkiye'nin ne halde olduğunu görüyoruz, görmezden gelemeyiz. Siyaseti seviyorum, ilçemize ve ülkemize hizmet etmek için Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçtim” dedi.

Cumhuriyet döneminden sonra ilk defa Hanönü’nden bir milletvekili adayının çıktığını belirten Çelik, Hanönü’nden bir milletvekili adayının çıkmasının Hanönülüler için gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)