Duman: 'Hak Ettiğimiz 3 Puanı Aldık'

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, Batman galibiyetiyle hak ettiğimiz 3 puanı aldık dedi.

  • 355
Duman: 'Hak Ettiğimiz 3 Puanı Aldık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto 3. Lig 3. Gurup'ta mücadele eden Kastamonuspor 1966, sahasında konuk ettiği Batman Petrolspor’u 2-1 yenerek namağlup ligdeki liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmayı değerlendiren Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, ligde karşılaştıkları 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve 1 beraberliklerinin olduğunu ifade ederek, bu yüzden sevinçli olduklarını söyledi.

Duman, karşılaşmanın başından sonuna kadar, müsabakanın centilmence geçmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti: 

“2. lig hedefine giden yol engellerle dolu. Biz maça iyi başladık. İlk devre boyunca top hep bizde oldu ve 2-0 öne geçtik. İkinci yarının ilk 10 dakikasında kontrollü oynadık. Üçüncü golü yakalamış olsaydık çok daha rahatlayacaktık, farka gidebilirdik. Ancak maçın hakeminin yanlış kararları ve skoru koruma içgüdüsü takımda stres oluşturdu. Kalemizde beklemediğimiz bir gol gördük. Liderliğimizi sürdürme açısından önemli bir 3 puan aldığımızı düşünüyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Batman Petrolspor'la oynadığımız bu maçın hem sahada hem tribünlerde centilmence tamamlanması da ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştur. Bu sayfayı kapatıyoruz. Önümüzde Bergama Belediyespor maçı var. Şampiyonluğu isteyen grubumuzun biz gibi en güçlü ekiplerinden birisine misafir olacağız. Bergama'ya da kazanmak için gideceğiz.”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)